Övriga råvaror

  • Alcotec Alpha Amylase Enzyme 5g can convert the starch content from up to 5kgs of grains so it can be fully fermented to alcohol. This is a high temperature tolerant enzyme, with very high enzymatic...
    25 kr
    Mängdrabatt! 20 kr/st vid köp av 5 eller fler
  • Jässtopp gör så att jäsningen avstannar genom att döda jästen i öl/vin. Detta förhindrar efterjäsning och håller produkten mer stabil. Observera att flaskjäsning inte fungerar efter...
    12 kr
  • Bryggsocker jäser renare och snabbare än vanligt strösocker och löser sig bättre. Perfekt för att öka alkoholhalten i öl, vin och cider. Vid användning i öl kommer ölet bli torrare än vid...
    25 kr
    Mängdrabatt! 22 kr/st vid köp av 2 eller fler
  • Maltodextrin, eller dextrin, är oförjäsbara sockerarter som bidrar till ölets fyllighet och "kropp" istället för att jäsa ut till alkohol. Kan användas som komplement för att framhäva...
    39 kr
  • Mangrove Jack's Carbonation Drops är ett enkelt sätt att kolsyresätta öl, cider och mjöd på flaska. Varje tablett innehåller ca 3 g socker och kan tillsättas direkt i flaskorna istället för...
    49 kr
    Mängdrabatt! 45 kr/st vid köp av 2 eller fler
  • Muntons Carbonation Drops är ett enkelt sätt att kolsyresätta öl, cider och mjöd på flaska. Varje tablett innehåller ca 2 g socker och kan tillsättas direkt i flaskorna istället för socker...
    39 kr
  • Ger ett klarare och mer genomskinligt öl. Portionsförpackning för upp till 30 liter.
    9 kr
  • Protafloc är ett klarningsmedel som är baserat på karragen (den aktiva beståndsdelen i Irish Moss). Protafloc används på samma sätt som Irish Moss, men är både effektivare och mycket mer...
    39 kr
  • Protafloc är ett klarningsmedel som är baserat på karragen (den aktiva beståndsdelen i Irish Moss). Protafloc används på samma sätt som Irish Moss, men är både effektivare och mycket mer...
    49 kr
  • Clarity-Ferm är ett enzym som har två tillämpningar inom ölbryggning: 1) Motverkar köldgrumling. 2) Reducerar innehållet av gluten i öl.- Clarity Ferm Används för att skapa...
    39 kr
  • Enzym för Brut IPA och lågkalori-öl. Detta enzym ökar utjäsningsgraden genom konvertering av stärkelse och dextriner till förjäsbart glukos. Lämplig till ölstilar som ska vara väl utjästa,...
    59 kr
  • Lakritspulver av finaste kvalitet av krossad lakritsrot. 12g - perfekt för 10 liter öl.
    19 kr
  • Hela korianderfrö, kryddört som är vanlig i medelhavsområdet. Smaken påminner om Salvia och Citron. Perfekt i till exempel Belgisk- och Gose-öl. 30g.Dosering7-15g per 10L öl. Koka 5-10 minuter.
    15 kr
  • Kristalliserat salt från Himalaya. Har fått sin rosa färg av den högre mineralhalten. Perfekt i till exempel Gose-öl. 30g.Dosering7-15g per 10L öl. Koka 5-10 minuter.
    15 kr
  • Mjölksocker, eller laktos som det också heter, kan inte förjäsas av öljäst. Det kan användas som sötningsmedel och för att öka fylligheten i mörkare öl, till exempel milk stout eller...
    39 kr
  • Mjölksocker, eller laktos som det också heter, kan inte förjäsas av öljäst. Det kan användas som sötningsmedel och för att öka fylligheten i mörkare öl, till exempel milk stout eller...
    99 kr
  • Lagra din dryck på ek utan att behöva ett ekfat! Tillsätt helt enkelt bitar av ek under lagringen. Kuber av ny fransk ek av fatkvalitet. Producerade för användning i professionell...
    69 kr
  • Lagra din dryck på ek utan att behöva ett ekfat! Tillsätt helt enkelt bitar av ek under lagringen. Kuber av ny fransk ek av fatkvalitet. Producerade för användning i professionell...
    69 kr
  • Lagra din dryck på ek utan att behöva ett ekfat! Tillsätt helt enkelt bitar av ek under lagringen. Spån av ny Fransk ek. Producerade för användning i professionell vintillverkning, men går...
    34 kr
  • Lagra din dryck på ek utan att behöva ett ekfat! Tillsätt helt enkelt bitar av ek under lagringen. Spån av ny amerikansk ek. Producerade för användning i professionell vintillverkning, men går...
    109 kr
  • Lagra din dryck på ek utan att behöva ett ekfat! Tillsätt helt enkelt bitar av ek under lagringen. Spån av ny amerikansk ek. Producerade för användning i professionell vintillverkning, men går...
    109 kr
  • Lagra din dryck på ek utan att behöva ett ekfat! Tillsätt helt enkelt bitar av ek under lagringen. Spån av ny Fransk ek. Producerade för användning i professionell vintillverkning, men går...
    109 kr
  • Ekflis från begagnade bourbonfat, ger en tydlig whiskykaraktär. Lagra din dryck på ek utan att behöva ett ekfat, tillsätt helt enkelt bitar av ek under lagringen.Format: flisor i kraftigt...
    159 kr
    Tillfälligt slut
    Visa produkt
  • Ljust kandisocker i bit. Används av många belgiska bryggerier. Tillför en unik smak till din öl. Perfekt för ljusa belgiska ale. Också lämplig för t ex, matlagning, likör och bakverk.
    69 kr
  • Mörkt kandisocker i bit. Används av många belgiska bryggerier. Tillför en unik smak till din öl. Perfekt för mörka belgiska ale. Också lämplig för t ex, matlagning, likör och...
    69 kr
  • Ger ett bättre flöde och motverkar att maltbädden sätter igen under lakning. Särskilt lämpligt att använda vid bryggning med omältade råvaror samt med råg- eller vetemalt. Risskal...
    29 kr
  • Enzym som förstärker humlens blommiga och fruktiga aromatiska egenskaper.Enzymet β-glukosidas bidrar till att frigöra aromämnen under jäsprocessen, då glykosider spjälkas till glukos och...
    295 kr
  • Servomyces är en mycket effektiv jästnäring som ursprungligen togs fram vid Weihenstephan för den tyska bryggerinäringen. Det består av jästceller som berikats med zink och sedan torkats. Zink...
    59 kr