White Labs Clarity Ferm 10ml

{{variation.formatted_price}} {{variation.formatted_normal_price}}
Mängdrabatt! {{price.formatted_normal_price}}/st vid köp av {{price.price_quantity}} eller fler
Finns i lager
Clarity-Ferm är ett enzym som har två tillämpningar inom ölbryggning: 1) Motverkar köldgrumling. 2) Reducerar innehållet av gluten i öl.

- Clarity Ferm Används för att skapa gluten-reducerade öl.
- Motverkar effektivt köldgrumlighet (Chill Haze).
- Ökar hållbarheten.
- Påverkar inte smak eller lukt.
- Påverkar inte skumbildning.
- Enkel att använda och ingen speciell utrustning krävs.

Köldgrumling
Köldgrumling orsakas av utfällning av komplex bildade av polyfenoler och proteiner vid kallagring. Clarity-Ferm motverkar bildandet av sådana komplex.

Reducerar gluteninnehåll
Dessutom sänker Clarity-Ferm gluteninnehållet väsentligt och kan användas för att brygga glutenfri öl. Öl av kornmalt och/eller vetemalt som behandlats med Clarity-Ferm brukar innehålla under 20 ppm gluten, vilket är det internationella gränsvärdet för öl att betraktas som "glutenfri".

Dosering
10 ml per 20 liter öl. Tillsätts samtidigt som jästen.

Låt andra veta vad du tycker om White Labs Clarity Ferm 10ml

*Namn
*E-post
Betyg
Bedömning
* = Obligatoriska fält