Laktobakterier

  • Påse med 200g kylgel för transport av temperaturkänslig råvara. Välj om du vill ha en fryst påse eller välkyld. (OBS! Tänk på att flytande jäst helst inte ska frysa)
    9 kr 12 kr
    Visa produkt
  • Påse med 400g kylgel för transport av temperaturkänslig råvara. Välj om du vill ha en fryst påse eller välkyld. (OBS! Tänk på att flytande jäst helst inte ska frysa)
    16 kr 19 kr
    Visa produkt
  • Lactobacillus Brevis är en stavformad bakterie som används för att sura öl. Producerar normalt mer mjölksyra än Lactobacillus Delbrueckii. Passar utmärkt till alla typer av suröl. Använd...
    79 kr
  • WildBrew™ Sour Pitch är en ren kultur med mjölksyrabakterier, utvalda specifikt för ölbryggning av syrliga ölstilar. Ger ren och balanserad syra med en citrusaktig smakprofil, lämplig både...
    149 kr
  • WildBrew™ Helveticus Pitch är en ren kultur med mjölksyrabakterier, utvalda specifikt för ölbryggning av syrliga ölstilar. Ger en intensiv och skarp citrusaktig smakprofil med tydlig syra,...
    169 kr
  • WildBrew Philly Sour är en jäst ur släktet Lachancea som har den speciella egenskapen att både kunna producera etanol och mjölksyra under en och samma förjäsning. Jästen isolerades från...
    55 kr
    Mängdrabatt! 49 kr/st vid köp av 2 eller fler
  • Gör suröl utan syrning innan koket! Lactic Magic är en vild stam av Lachancea thermotolerans sur jäst som vi fångade i en Guelph bakgård. Lactic Magic producerar mjölksyra från glukos i din...
    119 kr
  • En blandning av vår huvudsakliga L. plantarum-stam och en stam av L. rhamnosus, som förstärker fruktsmaker i det färdiga ölet med smakprov som noterar röd frukt och guava-aromer. Den är avsedd...
    119 kr