Laktobakterier

  • White Labs WLP672 - Lactobacillus Brevis

    White Labs WLP672 - Lactobacillus Brevis

    Lactobacillus Brevis är en stavformad bakterie som används för att sura öl. Producerar normalt mer mjölksyra än Lactobacillus Delbrueckii....
    79 kr
    Tillfälligt slut
    Förväntas åter i lager: 2020-09-25

    Ange din e-post så mailar vi när varan finns i lager.

  • Sour Pitch 10g (Lallemand)

    Sour Pitch 10g (Lallemand)

    WildBrew™ Sour Pitch är en ren kultur med mjölksyrabakterier, utvalda specifikt för ölbryggning av syrliga ölstilar. Ger ren och balanserad...
    119 kr
  • Helveticus Pitch 10g (Lallemand)

    Helveticus Pitch 10g (Lallemand)

    WildBrew™ Helveticus Pitch är en ren kultur med mjölksyrabakterier, utvalda specifikt för ölbryggning av syrliga ölstilar. Ger en intensiv och...
    159 kr
  • Lallemand Philly Sour Jäst

    Lallemand Philly Sour Jäst

    WildBrew Philly Sour är en jäst ur släktet Lachancea som har den speciella egenskapen att både kunna producera etanol och mjölksyra under en och...
    55 kr
    Mängdrabatt! 49 kr/st vid köp av 2 eller fler