Recensioner

0 recensioner

Senast besökta produkter

Vinosol Bentonit - Klarningsmedel

Vinosol Bentonit - Klarningsmedel

Vinosol Bentonit 10 gram Räcker till 25 lit vin. Bentonit är en slags lera som används som klarningsmedel. Lös upp hela påsens innehåll i ½ kopp vatten och rör om ordentligt. Häll därefter blandningen i vinet och rör om.

20 kr

Citronsyra 40g

Citronsyra 40g. Räcker till 50L vin.

15 kr
Mängdrabatt!
12 kr/st vid köp av 5 eller fler
Jässats för trädgården - Hedgerow Wine Kit

Jässats för trädgården - Hedgerow Wine Kit

Jässats för trädgården (Hedgerow Wine Kit) innehåller alla ingredienser du behöver för att göra ditt eget vin av frukten i din trädgård eller föda från häcken. Lägg bara till själva frukten plus naturligtvis socker och vatten, vi tillhandahåller resten inklusive recepten och instruktionerna hur man gör! Innehåller alla ingredienser du behöver plus 17 recept, lägg bara till frukten för att göra ditt eget häckvin (Hedgerow Wine). För 23L / 5 gallons.Inuti Jässats för trädgården hittar du:- Vinjäst- Jästnäring- Bentonit (hjälper till att klarna vinet),- Citronsyra (för att justera surheten när frukten är mogen och mindre syra),- Enzym (förhindrar pektin från att skapa dis i vinet),- Stabilisator (utan detta kan ditt vin inte lagras i mer än några veckor)- och Klarning (för att ta bort jästen i slutet).Ingredienser:Vinjäst och näring, Bentonit, Citronsyra, Enzym, Jässtopp (E202, E224), Klarning A (Kiselsol), Klarning B (Chitosan)Nettovikt 145g. Allegener: Innehåller sulfiter och en produkt från kräftdjur.Det hela låter komplicerat, men det är det verkligen inte. Följ bara våra tydliga instruktioner så har du ditt eget vin på bara några veckor!Recept som ingår:- Äpple- Päron- Jordgubb- Hallon- Björnbär- Körsbär- Blåbär/Tranbär- Fläder- Fläderblomma- Krusbär- Vinbär- Slånbär- Plommon- Druva- Nypon- Björksav- Maskros (bra sätt att bli av med dem...)

89 kr
Mängdrabatt!
79 kr/st vid köp av 2 eller fler
Vinosol Ekspån för 25L

Vinosol Ekspån för 25L

Vinosol Ekspån till 25 liter vin - Ger vinet en fatlagrad smak. Tillsätts i vinet efter avslutad jäsning. Låt dra va 7-10 dagar eller längre om kraftigare smak önskas. Silas därefter bort. Rekomenderas till rödvin och starkvin såsom sherry, portvin och madeira. Fungerar givetvis med vitvin också.

19 kr