Omrörning

Better Brew Bryggslev 24" 61cm

Better Brew Bryggslev 24" 61cm

Better Brew 24" 61cm bryggslev - Designad för speciellt för hembryggning. Omrörare/paddel i livsmedelskvalitet. Denna livsmedelsklassade sked/paddel med långt skaft når ända till botten av i stort sett alla jäsningskärl, fat, fat och hinkar.

49 kr
Better Brew Lång Plasslev 24" 61cm

Better Brew Lång Plasslev 24" 61cm

Better Brew 24" 61cm lång plastslev - Designad för speciellt för hembryggning. Omrörarsked/paddel i livsmedelskvalitet. Denna livsmedelsklassade sked/paddel med långt skaft når ända till botten av i stort sett alla jäsningskärl, fat, fat och hinkar. En väsentlig del av satsen. (Passar inte genom halsen på carboys och demijohns)

49 kr
Brewly Flexible Recirculation Arm 40-70L

Brewly Flexible Recirculation Arm 40-70L

Brewly Flexible Recirculating Arm 40-70L. Reservdel.

199 kr
Brewly Rostfri Mäskslev 60cm

Brewly Rostfri Mäskslev 60cm

Kraftigt mäskroder av högsta livsmedelsklassade och rostfria stålkvalitén SS304. Längd 60cm.

229 kr
Brewly Whirlpool Arm CAM-lock

Brewly Whirlpool Arm CAM-lock

Whirlpool-arm i rostfritt stål med CAM-lock-koppling så man efter koket kan skapa en vörtvirvel som ökar volymeffektiviteten och påskyndar kylningen av vörten. Svart neoprenhandtag. Passar alla bryggverk som har CAM-lock-koppling. Brewly Whirlpool CAM-lock ArmTotal längd: 40cm, användbar längd: 35cmMaterial: Rostfritt stål SS304.

249 kr
299 kr
DEAL
Tillfälligt slut
Visa produkt
Brewolution Brewster Beacon 40L Whirlpool-arm

Brewolution Brewster Beacon 40L Whirlpool-arm

Whirlpool-arm till Brewster 40L som passar till det existerande recirkulationsröret. Det recirkulerar vörten och skapar en whirlpool, dvs en virvel, i bottnen av bryggverket.Längd: 35,5 cm.

299 kr
Brewolution Brewster Beacon 70L Whirlpool-arm

Brewolution Brewster Beacon 70L Whirlpool-arm

Whirlpool-arm till Brewster 70L som passar till det existerande recirkulationsröret. Det recirkulerar vörten och skapar en whirlpool, dvs en virvel, i bottnen av bryggverket.Längd: 39,5 cm.

299 kr
Bryggslev Plast 52cm

Bryggslev Plast 52cm

Mäskslev i värmetålig och livsmedelsgodkänd plast för mäskning och vörtkok.Längd52cm

39 kr
Bulldog Mäskslev Rostfri 60cm

Bulldog Mäskslev Rostfri 60cm

Kraftigt och gediget mäskroder av högsta livsmedelsklassade och rostfria stålkvalitén SS304. Längd 60cm.

229 kr
Coobra Mäskslev Rostfri 60cm

Coobra Mäskslev Rostfri 60cm

Kraftig och gedigen mäskslev av högsta livsmedelsklassade stålkvalitén SS304. Längd 60cm.

299 kr
Grainfather G40 & G70 Whirlpool Arm

Grainfather G40 & G70 Whirlpool Arm

Skapa enkelt en Whirlpool i din Grainfather G40 och G70 utan att manuellt behöva röra. Pluggas smidigt in i recirkuleringshålet i toppen av ditt bryggverk och använder sedan pumpen för att få till en Whirlpool. Efter bara några minuters cirkulering har partiklarna samlats i en hög i mitten av grytan.- Längd 365 mm- Tillverkad i 304 rostfritt stål.Designad för att användas med Grainfather G40 eller G70, Whirlpool Arm är ett nytt tillbehör som gör whirlpoolen på din bryggdag ännu enklare. Anslut den helt enkelt till ditt G40 eller G70 recirkulationsrör och låt Whirlpool Arm göra det hårda arbetet åt dig genom att skapa en whirlpool utan att någon manuell omrörning behövs.Hur man använder Whirlpool Arm- Vid slutet av kokningen se till att både pumpen och recirkulationsventilen är avstängda.- Anslut Whirlpool-armen till recirkulationsröret så att den andra änden sitter under vörtens yta.- Se till att vörttemperaturen är under 99°C (210°F) eller vid din föreslagna whirlpooltemperatur, slå sedan på pumpen och öppna sakta ventilen för att börja recirkulera vörten.- Tillsätt din whirlpoolhumle och återcirkulera enligt ditt recept.- När du är klar, stäng av pumpen och ta försiktigt bort whirlpoolarmen med det svarta silikonhandtaget (varning: handtaget kan vara varmt) och anslut sedan din motströmsvörtkylare för att slutföra kylningsprocessen enligt dina G40 eller G70 instruktioner.

369 kr
Grainfather Whirlpool & Aeration Paddle

Grainfather Whirlpool & Aeration Paddle

Med Grainfather Whirlpool and Aeration Brewing Paddle får du lättare in syre i ölet så att jästen presterar bättre, och det blir enklare att skapa en virvel så att humlerester och proteiner samlas i mitten av bryggverket och följer inte med till jäskärlet. The Grainfather Whirlpool and Aeration Brewing Paddle skapar en perfekt whirlpool genom att den låter rätt mängd vätska och partiklar passera genom de stora bladen. Paddeln kopplas enkelt på vanlig borrmaskin.Grainfather Whirlpool and Aeration Paddle:- 304 rostfritt stål.- 8mm (1/3”) stång för borrmaskin.- Pluggad i botten.- 56cm (22”) lång.- 12.5cm (5”) breda blad.

319 kr
389 kr
DEAL
Mäskslev Rostfritt Stål 61cm

Mäskslev Rostfritt Stål 61cm

Mäskslev Rostfritt Stål 61cm.

199 kr