Maltkrossar

Brewly Malt Crusher 2 Maltkross

Brewly Malt Crusher 2 Maltkross

Malt Crusher 2 från Brewly är en robust 2-vals maltkross i rostfritt stål och aluminium. Krossen har 2 valsar i rostfritt stål som drar ner malten effektivt och ger en bra krossning. Med ratten kopplad till ena valsen säkerställer man krossningsgraden, som enkelt kan ställas in mellan 0.6mm (0.025") och 2.5mm (0.1”). Krossen kan antingen handvevas eller köras med borrmaskin (1/2" eller 3/8"). Den kommer med en bottenplatta i svart stål gör att den passar på flera sorters hinkstorlekar.Innehåller:- Maltkross med 2 valsar- Tratt för upp till 3,5kg malt med skruvar och silikonlister- Bottenplatta i svart stål- HandvevOBS! Den blåa skyddsplasten tas enkelt av eller lämnas kvar efter eget önskemål.

1 399 kr
1 199 kr
DEAL
Brewly Malt Crusher 3 Maltkross

Brewly Malt Crusher 3 Maltkross

Malt Crusher 3 från Brewly är en robust 3-vals maltkross i rostfritt stål och aluminium. Krossen har 3 valsar i rostfritt stål, där de två översta drar ner malten effektivt och ger en bra krossning utan att slita sönder skalen som man ske med en vanlig kross. Med den centrerade valsen i botten säkerställer man bland annat krossningsgraden, som . Krossen kan antingen handvevas eller köras med borrmaskin (1/2" eller 3/8"). Den kommer med en bottenplatta i svart stål gör att den passar på flera sorters hinkstorlekar.Innehåller:- Maltkross med 3 valsar- Tratt för upp till malt med skruvar och gummilister- Klämskydd i botten av tratt- Bottenplatta i svart stål- HandvevOBS! Den blåa skyddsplasten tas enkelt av eller lämnas kvar efter eget önskemål.

1 899 kr
1 699 kr
DEAL
Tillfälligt slut
Visa produkt
Grainfather Electric Grain Mill med Monteringsskiva

Grainfather Electric Grain Mill med Monteringsskiva

Grainfathers nya elektriska maltkross i paket med monteringsskiva i bambu. Montera krossen på skivan, placera över din hink och krossa din egen malt. The Electric Grain Mill är en elektrisk, motoriserad, kompakt och lättanvänd maltkross. Den har 10 lättjusterade krossningslägen från 0,8 till 2 mm. Krossen har utvecklats för att krossa olika typer av spannmål och malt. Fyll din malt i den löstagbara transperenta behållaren som rymmer upp till 1 kg malt, justera motorns hastighet på vredet och se den krossa upp till 1,7 kg malt per minut. Voltage: 220 - 240VFrequency: 50HzPower: 400WRollers: 58mm diameter and made of hardened stainless steel with a flute design that’s akin to commercial grain mills10 mill gap settings: 0.8mm - 2mmCrush rate: up to 1.7kg of grain per minuteGrain hopper capacity: 1kg

3 399 kr
Tillfälligt slut - Kan förbeställas
Visa produkt
Bulldog Maltkross Kugghjul

Bulldog Maltkross Kugghjul

Reservdel: Kugghjul (krosshjul) till Bulldog Maltkross. 1st (behövs 2st i maltkrossen).

79 kr
Tillfälligt slut
Förväntas i lager: 2024-07-23
Visa produkt