Nya Tilt Pro är designad för proffessionella jästankar i rostfritt stål. Nu finns äntligen Tilt-teknikniken tillgänglig för professionella hantverksbryggerier. Den 3x större volymen och vikten av den ursprungliga Tilt-hydrometern gör att vi mer än fördubblar batteriets livslängd med förinstallerade Energizer® AA-litiumbatterier som håller den strömförsörjd i 3 till 5 år beroende på användning. Det är så mycket tid att du kanske glömmer att din Tilt Pro faktiskt går på batteri!

Den extra storleken och vikten kommer med en extra bonus: förbättrad specifik tyngdkraftsstabilitet vid höga krausen så att du får en stabilare avläsning på din iPhone, Android eller Raspberry Pi. Dessutom har vi ökat räckvidden med en högförstärkningsantenn som vid testning ökade räckvidden med 20% jämfört med vår ursprungliga Tilt. Nu kan du enklare ansluta din tilt genom tjockare skumhuvuden och väggar av rostfritt stål. Till slut har vi inkluderat den extra decimalen för precision till utläsningen så att det nu finns decimaler i grader Fahrenheit samt högre upplösning i grader Celsius. SG läser visar nu till 10 000 (till exempel 1.0000). Du kan nu följa jäsningsaktiviteten ännu noggrannare. Sammantaget har det gjorts flera justeringar som vi tror att hantverks ölproffs och seriösa hembryggare säkert kommer att uppskatta.

Specifikationer
Storlek: 43 mm diameter (max) 140 mm lång
Vikt: 153 g
Mätområde: 0,9900 - 1,1200
Specifik viktupplösning: 0,00001
Temperaturmätområde: -17,8 ° C - 60 ° C (0 ° F - 140 ° F)
Obs! Installerade litiumbatterier inkluderar en inbyggd PTC (värmeaktiverad säkring) som tillfälligt sänker strömmen om batterierna överstiger 140 ° F.
Temperaturupplösning: 0,1 ° F (0,1 ° C)

Vid användning av fler Tilt Hydrometer & Thermometer så krävs att har olika färg på dem. Appen kan inte läsa av flera Tilt med samma färger.

Varje Tilt kommer färdigkalibrerad och redo att användas. Batteriet är redan installerat. Ladda ner appen, desinficera din Tilt och släpp ner den i jästanken. Sedan är det bara att läsa av värdena med din telefon, platta eller Tilt Pi.

Ladda ner Tilt-appen i Apple App Store eller Google Play Store.

Nedladdningsbara filer


Låt andra veta vad du tycker om Tilt PRO Hydrometer and Thermometer - Svart