Tilt Hydrometer & Thermometer är gjord för hembryggning. Läs av SG och temperatur i realtid på din mobiltelefon, platta eller Tilt Pi. Datan som insamlas kan loggas på Google Sheets eller en extern molntjänst (t.ex. Brewfather). De flesta Bluetooth 4.0+ enheter fungerar med Tilt. Du kan läsa av SG och temperatur utan att behöva öppna jäskärlet eller tappa ut öl, vilket gör bryggningen enklare och en ännu större fröjd.

Noggranhet SG (Specific Gravity): +/- 0.002 mellan 0.990 till 1.120
Noggranhet Termometer: +/- 0.5°C

Nya funktioner hos nya Tilt:
- RÄCKVIDD: Bättre mottagning och räckvidd. Med ökad överföringseffekt kan din Tilt skicka data genom jäskärl som både är större och med tjockare väggar.
PRECISION: Uppgraderade sensorer. Med bättre temperatursensor och accelerometer kommer din Tilt fungera med mer exakthet.
- EFFEKTIVITET: Med reducerad energiåtgång kan den användas i många fler brygder än tidigare versioner.
- BATTERITID: 12-24 månader beroende på användning.
Vid användning av fler Tilt Hyrdrometer & Thermometer så krävs att har olika färg på dem. Appen kan inte läsa av flera Tilt med samma färger.

Tilt kommer färdigkalibrerad och redo att användas. Batteriet är redan installerat. Ladda ner appen, desinficera din Tilt och släpp ner den i jästanken. Sedan är det bara att läsa av värdena med din telefon, platta eller Tilt Pi.

Ladda ner Tilt-appen i Apple App Store eller Google Play Store.

Nedladdningsbara filer


Låt andra veta vad du tycker om Tilt Hydrometer and Thermometer - Blå