Recensioner

0 recensioner

Du kanske även behöver

Mini Keg 8L PET Oxebar med kork och handtag

Mini Keg 8L PET Oxebar med kork och handtag

Mini Keg PET Oxebar 8L med lock och handtag är ett mycket lätt och bekvämt sätt att förvara och transportera öl jämfört med tunga och skrymmande stålfat som Corneliusfat. Det är ett mycket billigt sätt att servera fatöl och ta med öl till alla typer av evenemang. Eftersom det kan tvättas och återanvändas är det också ett billigt sätt att lagra din öl. Överskrid inte 4 Bar / 65psi.Med den speciella polymerblandningen förbättras syrebarriären tre gånger jämfört med vanlig PET. Öl kan enkelt lagras upp till 6 månader i dessa fat.Överskrid inte 4 Bar / 65psiFör dispensering rekommenderar vi det specialdesignade tapphuvudet.

149 kr
Mängdrabatt!
139 kr/st vid köp av 2 eller fler
Mini Keg PET Oxebar Tapping Head Kit - Tappkit/Tryckkit

Mini Keg PET Oxebar Tapping Head Kit - Tappkit/Tryckkit

Detta tappkit, eller tryckkit, passar 4L och 8 L PET Oxebar Mini Kegs. Tapphuvudet är utformat för att passa standard kullåskopplingar (ball-lock) vilket gör det till en billig lösning för fatöl och för att ta med öl överallt. Tapphuvudsatsen innehåller öl- och gaskopplingar, 2,5 bar övertrycksventil och ett dopprör (dip tube) inklusive filter. Perfekt för alla typer av drycker du vill servera direkt från fatet.OBS! Mini Keg PET-Fat ingår ej.

199 kr
Mini Keg 8L PET Oxebar Kit 1

Mini Keg 8L PET Oxebar Kit 1

Ett komplett Minikeg PET Oxebar 8L-fatningskit med regulator för sodastream, gasflaska och sytrådskit med picnic-kran för enkel servering av öl i dryckesglas.

1 915 kr
1 799 kr
DEAL
Mini Keg 4L PET Kit 1

Mini Keg 4L PET Kit 1

Ett komplett Minikeg PET Oxebar 4L-fatningskit med regulator för sodastream, gasflaska och sytrådskit med picnic-kran för enkel servering av öl i dryckesglas.

1 865 kr
1 749 kr
DEAL