Du kanske även behöver

FermZilla Rostfritt stål Carbonation/Cleaning Cap

FermZilla Rostfritt stål Carbonation/Cleaning Cap

Passar till CO2/Öl Ball Lock-koppling. Rengör enkelt slangar eller tvångskolsyra öl på PET-flaska. Skruva fast på t.ex en PET-läskflaska med rengöringsmedel. Passar FermZilla och mycket annat. Rostfritt stål.

189 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
FermZilla Röd Plast Carbonation/Cleaning Cap

FermZilla Röd Plast Carbonation/Cleaning Cap

Passar till CO2/Öl Ball-Lock-koppling och har 1/4" (6,5mm) stam. Rengör enkelt slangar eller tvångskolsyra öl på PET-flaska. Skruva fast på t.ex en PET-läskflaska med rengöringsmedel. Passar FermZilla och mycket annat. Röd plast.Denna adapter är för PET-flaskor med fäste för Corneliuskopplingar av "Ball-lock"-typ.

59 kr
Mängdrabatt! 55 kr/st vid köp av 2 eller fler
FermZilla Dry Hop Valve - Torrhumligsventil

FermZilla Dry Hop Valve - Torrhumligsventil

Med FermZilla Dry Hop Valve kan du torrhumla i ett slutet system på din FermZilla. Ventilen gör det möjligt att torrhumla med en vanlig läskflaska på din FermZilla.Ventilen gör det möjligt att torrhumla med en vanlig läskflaska på en FermZilla. Du lägger lite humle i en gängad PET-flaska, sätter fast ventilen och lägger den på locket till FermZilla. Ett enkelt och billigt verktyg för torrhoppning.Om du också använder en Carbonation Cap T-Piece och en Line Cleaning and Carbonation Cap kommer du att kunna använda Co2 för att ta bort syret från humlen.Kulventil i rostfritt stål med en ca. 20 mm hål och O-ring i båda ändar.

249 kr

Recensioner

0 recensioner