Våra kunder säger

  • Evert
    Easy to use after watching the video’s. I began to brew beer a few months ago and was looking for a kettle. I am happy with my beacon. I have brewed 4 times 20 liter beer and my colleges loved my beer (incl myself ). Love my new hobby!!
  • Leif L.
    Jag är helt ny med att använda bryggverk, men jag kan konstatera hur enkelt det är. Jag har inget att jämföra med men det fungerar perfekt tycker jag. Jag är mycket nöjd.
  • Mikael M.
    Först och främst ett stort tack till hembryggeriet.se för råd när jag skulle köpa mitt först bryggverk. Att sedan leveransen kom bara 2 dagar efter beställningen gör ju saken inte sämre! 5 stora stjärnor till er!! Jag har nu gjort min första bryggning med min Brewolution Brewster 40L Superenkel att montera ihop och det finns bra instruktuonsvideor på Youtube som går igenom hela processen. Jag har precis ställt in min första 20 liters batch med lageröl i en kyl för jäsning. Väntar med spänning på resultatet. Ett bryggverk där du verkligen får mycket kvalitet för pengarna. Det märktes redan när jag öppnade kartongen och hur välpackat allt var. Jag kan varmt rekommendera detta bryggverk!

Låt andra veta vad du tycker om Brewolution Brewster Bryggverk 40L med ChillerSet