Du kanske även behöver

Brewly Isoleringsjacka för 40L bryggverk

Brewly Isoleringsjacka för 40L bryggverk

Värmeisolerande tvättbar isoleringsjacka till Brewly 40L bryggverk. Ger snabbare uppvärmningen, kraftigare kok och spar energi. Material: 5 mm neoprenskum.

249 kr 399 kr
DEAL

Våra kunder säger

  • Pekktur
    Bryggt öl hemma sedan 2010. Har haft detta paket i cirka 6 månader, innan körde jag kylväska och separat kokkärl. Har nu gjort ett tiotal bryggningar. För priset finns det knappt något att klaga på. 40 liter normalstark sötvört utan problem, så man kan få två fat per bryggning. Köper färsigkrossad malt och har en brygg-effektivitet på 78%. Godset är tunt och lite rappligt, men fyller sin funktion. Har rullande kok med full gryta, och maltkorgen har jag haft 10 kg malt i utan problem. Inga överhettade element, kärvande knappar, avstannade pumpar eller liknande, och jag upplever att bryggverket är lätt att rengöra efter bryggning efter en omgång och cirkulering med PBW. Priset gjorde att jag var villig att testa paketet och jag ångrar det inte, och skulle inte vilja gå över till kylväskan och kokkärlet igen.
  • Benjamin
    Jag hade bara bryggt i kastrull två gånger innan jag skaffade bryggverket Brewly 40L så jag har ingen erfarenhet av att använda andra bryggverk men jag är mycket nöjd med både bryggverket och servicen på hembryggeriet. Jag hade monterat botten i maltkorgen fel så den böjdes men fick en ny på studs när jag kontaktade supporten (tack igen!). Jag har inte haft problem med pump eller filter som blivit blockerade vilket jag tycker jag ser ofta med liknande bryggverk. Tycker den håller temperaturen bra och snabbt kommer upp i kok, enkel att rengöra. Överlag så funkar allt som det ska. Det enda negativa skulle vara att instruktionerna som följer med är sparsamma med information men också ganska otydliga. Mitt enda problem nu är såklart att jag vill brygga oftare och ha den större varianten.

Låt andra veta vad du tycker om Brewly 40L Bryggerikit