Du kanske även behöver

Receptkit 8 liter för en hel back härlig, juicig och fyllig tropisk dubbel-IPA från Friends Company. För dig som redan har bryggkit.

439 kr
Mängdrabatt! 379 kr/st vid köp av 2 eller fler

Komplett 10-liters startpaket för att brygga en hel back bärnstensfärgad julöl med årstidens goda kryddor. Innehåller både bryggkit och receptkit.

999 kr

Jäskärl i livsmedelsgodkänd plast med tappkran. Lock med gummigenomföring för jäsrör. Gradering till 12 liter, rymmer 15 liter upp till kanten. Handtag i plast.MåttHöjd: 32 cmDiamater: 30...

129 kr

Jäskärl i livsmedelsgodkänd plast. Lock med gummigenomföring för jäsrör. Gradering till 25 liter, rymmer 30 liter upp till kanten.MåttHöjd: 44cmDiameter: 37cm Obs: Jäsrör köps till separat.

109 kr

Komplett 8-liters startpaket för att brygga en hel back härlig, fyllig tropisk dubbel-IPA från Friends Company. Innehåller både bryggkit och receptkit.

1 099 kr

10-liters startpaket för att brygga god öl hemma. Köp till receptkit och börja brygga!

799 kr

Komplett 10-liters startpaket för att brygga en hel back grym Herr Hemlig IPA från Brewski. Innehåller både bryggkit och receptkit.

1 099 kr

Komplett 10-liters startpaket för att brygga en hel back bärnstensfärgad vinteröl. Innehåller både bryggkit och receptkit.

999 kr

Brew Cooler XL är en ny extra stor, vattentät och isolerad kylväska för att hålla rätt temperatur i jäskärl och fat upp till 30 liter. Passar för 1st 30L jäskärl eller 2st 19L corneliusfat....

399 kr
Mängdrabatt! 349 kr/st vid köp av 2 eller fler

Våra kunder säger

 • Kim
  Tror nog jag tyckte min \"felgjorda\" Cooler var bäst (återkommer senare om de, och ett hett tipst). Brew Cooler är perfekt att kyla ner ölen några grader, vilket jag haft problem med. Tycker den är helt magisk på att hålla kylan. Formen är perfekt för en 30l hink, och den klarar precis att hålla ett fat kylt (jämför gärna pris/prestanda här). Men första gången jag använde den så var den lite trång.... Jäsrör och hink fick precis plats. Inget stämde emot specen. Hade lite mailkonversation om det och de erbjöd mig att byta ut den. När allt var klart för utbyte så märkte jag att; när man tar ut den (första gången) och stoppar i hinken så är den väldigt kompakt (läs ihopknycklad). Hinken gick i och jag var nöjd. Allt fungerade klockrent. Höjden stämde dock inte. Det var till sist att jag inte öppnat upp den tillräckligt. Så om du vill ha en mer kompaktare version, låt botten vara lite skrynklad, perfekt att anpasssa och skapa ännu mer kyla till din jäshink. Bättre än en cylindrkoniskt kärl om du inte kan hålla kylan inom önskad nivå. En jättebra kylare (några grader ner), perfekt isolering (24h), lätt & snabb/smidig att hantera. Tycker dessa är väldigt prisvärda, jämfört med andra liknande alternativ. Två för en, liksom.
 • Alex
  Jag köpte två brew coolers och är väldigt nöjd. De passar mina jäshinkar som är av olika tillverkare och därför lite olika i dimensionerna. Jag får också precis plats med mina damejeanner på 25 liter, fastän jäsröret sticker upp mot väskans lock. I övrigt gör de vad de ska. Bra instruktioner och inget krångel. Det enda jag tycker verkar lite onödigt är bärremmen som tydligen inte bör användas till att lyfta väskan. Men det påverkar ju inte funktionen i övrigt.
 • Alen
  Funkar perfekt! Just nu jäser jag en IPA (10-liters batch). Rumstemperaturen är 21 grader och inne i väskan är det 18 grader. Använder 1 st 1-liters flaska. Ska även kallkrascha efter ordinarie jäsning. Enda nackdelen är att man ska byta flaska/flaskor varje dygn. Men kombinationen pris/effekt/smidighet tycker jag är jättebra!
 • Daniel
  Väldigt nöjd med denna! Perfekt om man inte har plats för kyl eller kylssystem. Dessutom mycket mindre investering. Det enda jag möjligen kanske saknar är en mindre lucka för att komma åt tappkranen utan att lyfta ur hela jäskärlet.
 • Krister
  Tro't eller ej, men den fungerar klockrent. Den kräver lite experimenterande för att få fram en helt jämn jästemp, men för priset är den outstanding. Med byte av 2 frysta petflaskor på morgon och kväll höll den en mycket jämn temp på 19°.

Låt andra veta vad du tycker om Brew Cooler 30L Jäskylväska - för jäskärl