The Yeast Bay Hazy Daze Jäst

{{variation.formatted_price}} {{variation.formatted_normal_price}}
Mängdrabatt! {{price.formatted_normal_price}}/st vid köp av {{price.price_quantity}} eller fler
Tillfälligt slut Bevaka

Ange din e-post så skickar vi ett e-mail när varan är åter i lager.

Hazy daze är en blandning av tre olika jäststammar som tillsammans ger en unik smak och arom för grumliga, humlestinna New England-IPAs. Ger estrar av persika, nektarin och grape.

Jästemperatur: 18 - 21 °C (64 - 70 °F)
Förjäsbarhet: 80 - 82%
Flockning: Medel - Låg
Volym: 35ml
Räcker till: cirka 20L normalstark öl, för 8% eller mer använd två eller gör förkultur.

Användning
Förvara i kylskåp, och ta ut i rumstemperatur 3-6 timmar innan användning. Skaka väl innan användning och öppna skruvkorken sakta. Pitcha i väl syresatt vört vid cirka 21 grader C (70F).

Beskrivning på engelska:
Hazy Daze contains a proprietary blend of three Saccharomyces cerevisiae strains, all of which offer unique contributions to the production of crisp, hop forward beers. Expect this blend to throw bountiful amounts of peach, apricot, nectarine and grapefruit citrus esters, exhibit medium to low flocculation and reliably achieve good attenuation to produce beers with a dry and crisp character.

This blend is great for a range of hop-forward beer styles, from light Session IPAs all the way up to Imperial IPAs.


Låt andra veta vad du tycker om The Yeast Bay Hazy Daze Jäst

*Namn
*E-post
Betyg
Bedömning
* = Obligatoriska fält