Flytande jäst

Kylklamp 200g

Kylklamp 200g

Påse med 200g kylgel för transport av temperaturkänslig råvara. Välj om du vill ha en fryst påse eller välkyld. (OBS! Tänk på att flytande jäst helst inte ska frysa). Utseendet på kylpåsen kan skilja.Mått:Ca 14x16cm och ca 1-1,5cm hög

9 kr
12 kr
DEAL
Kylklamp 400g

Kylklamp 400g

Påse med 400g kylgel för transport av temperaturkänslig råvara. Välj om du vill ha en fryst påse eller välkyld. (OBS! Tänk på att flytande jäst helst inte ska frysa). Utseendet på kylpåsen kan skilja.Mått:Ca 14x16cm och ca 2-3cm

12 kr
19 kr
DEAL
White Labs WLP001 California Ale Jäst - PurePitch Next Gen

White Labs WLP001 California Ale Jäst - PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP001 California Ale-jäst är känd för sina rena smaker, kraftig jäsning och är känd för sin användning i humliga öl. Det accentuerar humlesmaker och aromer och jäser ut bra, även för öl med hög vörtstyrla. En högre utjäsning än genomsnittet leder till torrare öl samt medelhög flockning för att ge ett rent och krispigt öl. Med en hälsosam pitchrate och jäst är WLP001 också snabb på att återabsorbera diacetyl.- Bästsäljande jäst- Kan användas i nästan alla ölstilar (från IPA till kölsch)- Framhäver humlesmaker och aromer vackertPerfekt för: American IPA, American Wheat Beer, Barleywine, Blonde Ale, Brown Ale, California Common, Cider, Double IPA, Dry Mead, Imperial Stout, Old Ale, Pale Ale, Porter, Red Ale, Stout, Sweet Mead."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitch-hastigheter har bryggare sett förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP001 California Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 73-85%Alkoholtolerans: 15%Flockning: medelJästemperatur: 18-23°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
White Labs WLP008 East Coast Ale Jäst - PurePitch Next Gen

White Labs WLP008 East Coast Ale Jäst - PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP008 East Coast Ale-jäst kan användas för att reproducera många amerikanska versioner av klassiska ölstilar men har blivit populärt för sin användning i East Coast IPA. Den är renare och skarpare än andra Haze stammar. Den har en liknande neutral karaktär som WLP001 California Ale Yeast® med något högre esterproduktion. Denna stams utjäsning lämnar en viss munkänsla och kvarvarande sötma som balanserar humlebeska. Det är en fantastisk all-around-sort för balanserade, tillgängliga ölstilar som blondiner, pale ale och amber ale."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP008 East Coast Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 70-75%Alkoholtolerans: 10%Flockning: medelJästemperatur: 18-23°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
White Labs WLP066 London Fog Ale Jäst - PurePitch Next Gen

White Labs WLP066 London Fog Ale Jäst - PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP066 London Fog Ale-jäst är den perfekta go-to jästen för IPA i New England-stil. Den producerar en medel-esterprofil som liknar WLP008 East Coast Ale Yeast. Den lämnar kvar lite sötma och hjälper till att accentuera både malt- och humlesmaker och aromer, samtidigt som den behåller en sammetslen munkänsla."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Nästa generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP066 London Fog Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 75-82%Alkoholtolerans: 10%Flockning: låg-medelJästemperatur: 17-21°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
White Labs WLP067 Coastal Haze Ale Jäst - PurePitch Next Gen

White Labs WLP067 Coastal Haze Ale Jäst - PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP067 Coastal Haze är en blandning av våra favorit-IPA-stammar i New England-stil och är utmärkt för att producera öl med ett hazy utseende och tropiska, fruktiga estrar. Genom att producera torra, men ändå saftiga öl, kommer mango- och ananasegenskaperna att ge extra drickbarhet. Perfekt för Blonde Ale, Hazy/Juicy IPA, Pale Ales."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP067 Coastal Haze Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 75-82%Alkoholtolerans: 12%Flockning: låg-medelJästemperatur: 18-22°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
White Labs WLP077 Tropicale Yeast Blend Jäst - PurePitch Next Gen

White Labs WLP077 Tropicale Yeast Blend Jäst - PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP077 Tropicale är en blandning av icke-GMO-jäststammar som har valts ut noggrant för att hjälpa till vid frisättningen av bundna tiolföreningar genom att rikta in sig på hög enzymatisk B-lyasaktivitet. Ger en balans av tropiska smaker och aromer, som passionsfrukt, grapefrukt och mango, som är perfekt för en saftig, hazy IPA!"Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP077 Tropicale Yeast Blend Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 75-82%Alkoholtolerans: 12%Flockning: lågJästemperatur: 17-23°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
White Labs WLP095 Burlington Ale Jäst - PurePitch Next Gen

White Labs WLP095 Burlington Ale Jäst - PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP095 Burlington Ale är signaturstammen för ett bryggeri i nordöstra USA, vilket gör den idealisk för IPA i New England-stil. Tillför personlighet till din öl genom att bidra med estrar och kropp, denna stam kommer att blandas med humlesmaker och aromer samtidigt som den balanserar bitterhet. Estrar är högre än WLP001 California Ale Yeast® och denna stam har varit känd för att resultera i mer diacetyl, så öka temperaturen i slutet av jäsningen.Perfekt för: Brown Ale, Hazy/Juicy IPA, Pale Ale, Porter, Red Ale, Stout."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP095 Burlington Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 75-80%Alkoholtolerans: 12%Flockning: medelJästemperatur: 19-22°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
White Labs WLP380 Hefeweizen IV Ale Jäst - PurePitch Next Gen

White Labs WLP380 Hefeweizen IV Ale Jäst - PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP380 Hefeweizen IV-stammen producerar en balans mellan fenoler och estrar. Muskotnöt, kryddnejlika och krydda är mer dominerande än aromen av banan och bubbelgum. Pitchningshastighet och temperatur kommer att dramatiskt påverka smaken och aromen av denna stam. Traditionella bryggtekniker föreslår underpitching för att producera mer klassiska egenskaper hos stilen. Denna stam har låg flockning och mindre svavelproduktion.Perfekt för: Weissbier/veteöl, Weizenbock."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP380 Hefeweizen IV Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 73-80%Alkoholtolerans: 10%Flockning: lågJästemperatur: 19-21°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
White Labs WLP400 Belgian Wit Ale Jäst - PurePitch Next Gen

White Labs WLP400 Belgian Wit Ale Jäst - PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP400 Belgian Wit-stammen är den perfekta jästen för belgiska witbiers eller white ales. Hög fenolproduktion bidrar med en örtig doft och smaktoner som smälter väl ihop med örter och frukttillsatser. Räkna med nästan 80 % utjäsning och ett något lägre resulterande pH än engelska eller amerikanska ale-stammar, som skapar en torr öl.Perfekt för: Witbier, Belgian Pale Ale, Belgian Tripel, Cider, Saison"Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP400 Belgian Wit Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 74-78%Alkoholtolerans: 10%Flockning: låg-mediumJästemperatur: 19-23°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
White Labs WLP410 Belgian Wit II Ale Jäst - PurePitch Next Gen

White Labs WLP410 Belgian Wit II Ale Jäst - PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP410 Belgian Wit II är en relativt ren stam med medium intensitet och kryddliknande fenolproduktion, samt högre alkoholtolerans än WLP400, vilket gör den perfekt för belgiska quadruples. Med upp till 75% utjäsning ger denna stam en kvarvarande maltkaraktär. Det hjälper till att balansera eventuella tillsatser vilket resulterar i ökad drickbarhet. Något lägre resulterande pH-värde än engelska eller amerikanska ale-stammar, skapar en lätt syrlig, uppfriskande öl. Denna stam är idealisk för witbiers eller belgiska bordsöl.Perfekt för: Belgian Dubbel, Belgian Pale Ale, Belgian Tripel, Belgian Quadruple, Cider, Saison, Witbier"Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP410 Belgian Wit II Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 70-75%Alkoholtolerans: 12%Flockning: låg-mediumJästemperatur: 19-23°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
White Labs WLP500 Monastery Ale Jäst - PurePitch Next Gen

White Labs WLP500 Monastery Ale Jäst - PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP500 Monastery Ale kommer från ett belgiskt kloster, denna sort är idealisk för belgiska quads, tripels och dubbels på grund av sin höga alkoholtolerans. Den producerar karakteristiska toner av plommon och körsbär med en hint av tuggummi. Lägre jäsningstemperaturer (65-67°F/18-19°C) resulterar i mindre fruktiga och mer jordnära öl.Perfekt för: Belgian Dark Strong Ale, Belgian Dubbel, Belgian Pale Ale, Belgian Tripel, Belgian Quadruple, Biere de Garde, Cider"Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP500 Monastery Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 75-80%Alkoholtolerans: 15%Flockning: låg-mediumJästemperatur: 18-22°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
White Labs WLP644 Saccharomyces brux-like Trois Ale Jäst - PurePitch Next Gen

White Labs WLP644 Saccharomyces brux-like Trois Ale Jäst - PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! Denna belgiska stam, som traditionellt används för wild ales, ger ett lätt syrligt öl med delikata mango- och ananasegenskaper. Denna vilda jäst har vuxit i popularitet för stilar som amerikansk IPA, amerikanska pale- och blond ales på grund av dess smaker och aromer av tropiska och stenfrukter. Denna Saccharomyces-stam kan användas som andra husstammar och kan lätt rengöras med korrekta CIP-procedurer. OBS! STA1 Positiv stam vildjäst).Perfekt för: American IPA, Blonde Ale, Double IPA, Hazy/Juicy IPA, Pale Ale, Wild Specialty Beer"Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP644 Saccharomyces brux-like Trois Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 70-85%Alkoholtolerans: 15%Flockning: lågJästemperatur: 21-30°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.OBS! STA1 Positiv

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
White Labs WLP802 Czech Budejovice Lager Jäst - PurePitch Next Gen

White Labs WLP802 Czech Budejovice Lager Jäst - PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP802 Czech Budejovice är en pilsner-lagerjäst från södra Tjeckien, denna stam producerar torra och krispiga lageröl med låg diacetylproduktion. Med upp till 80% utjäsning kommer denna stam att producera torr öl med rundad humlebitterhet. Låg diacetylproduktion gör konditioneringen av detta öl enklare.Perfekt för: Amber Lager, American Lager, Bock, Dark Lager, Dopplebock, Helles, Marzen, Pale, Lager, Pilsner, Rauchbier, Schwarzbier, Vienna Lager."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP802 Czech Budejovice Lager Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 70-75%Alkoholtolerans: 10%Flockning: mediumJästemperatur: 10-13°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
White Labs WLP838 Southern German Lager Jäst - PurePitch Next Gen

White Labs WLP838 Southern German Lager Jäst - PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP838 Southern German Lager kännetecknas av en maltig finish, balanserad arom och fantastisk flockning. Det är en stark utjäsare som producerar svagt svavel och låg diacetyl under fermenteringen. Denna stam drar nytta av en diacetylvila och konditionering.Perfekt för: Amber Lager, American Lager, Bock, Cream Ale, Dark Lager, Dopplebock, Helles, Marzen, Pale Lager, Pilsner, Schwarzbier, Vienna Lager."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP838 Southern German Lager Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 68-76%Alkoholtolerans: 10%Flockning: medium-högJästemperatur: 10-13°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
White Labs WLP001 California Ale Jäst

White Labs WLP001 California Ale Jäst

California Ale-jästen är berömd för sin rena smak, balans och möjlighet att användas i nästan vilken ale som helst. Den accentuerar humlesmaker och är extremt mångsidig.White Labs WLP001 California Alemängd: 35ml - för upp till 20L ölförjäsbarhet: 73-80%alkoholtolerans: 10-15%flockning: medeljästemperatur: 20-23°C

109 kr
Tillfälligt slut
Visa produkt
White Labs WLP029 German Ale/Kölsch Jäst

White Labs WLP029 German Ale/Kölsch Jäst

Den här jästen från ett litet pubbryggeri i Köln fungerar utmärkt för kölsch och altbier. Accentuerar humlesmaker, på liknande sätt som WLP001. Den lätta svavelkaraktären som bildas vid jäsningen försvinner med lagring och lämnar en superren, lagerlik ale.förjäsbarhet: 72-78%alkoholtolerans: 5-10%flockning: medeljästemperatur: 18-21°C (svårstartad under 17°C)

109 kr
Tillfälligt slut
Visa produkt
White Labs WLP066 London Fog Ale Jäst

White Labs WLP066 London Fog Ale Jäst

Utmärkt jäststam för bryggning av New England IPA (NEIPA). Esterprofilen påminner om East Coast Ale (WLP008) men den lämnar lite mer restsötma, vilket bidrar till att accentuera smak och arom från malt och humle.White Labs WLP066 London Fog AleFörjäsbarhet: 65 - 70 %Alkoholtolerans: 8 - 12 %Flockning: medel - lågJästemperatur: 18 - 22 °C (64 - 72 °F)Tillverkare: White LabsMängd: 35ml - för upp till 20L öl

109 kr
Tillfälligt slut
Visa produkt
White Labs WLP067 Coastal Haze Ale Yeast Blend Jäst

White Labs WLP067 Coastal Haze Ale Yeast Blend Jäst

En blandning av tre populära New England IPA (NEIPA) jäststammar. Ger torra men samtidigt juiciga öl med hög drickbarhet och tropiska fruktestrar som drar åt mango och ananas.Förjäsbarhet: 70 - 75 %Alkoholtolerans: 8 - 12 %Flockning: medel - lågJästemperatur: 20 - 22 °C (68 - 72 °F)

109 kr
Tillfälligt slut
Visa produkt
White Labs WLP720 Sweet Mead/Wine Jäst

White Labs WLP720 Sweet Mead/Wine Jäst

En vinjäst som inte jäser ut lika långt som WLP715, utan lämnar en aning sötma. Lätt fruktig i karaktären. Tolererar alkoholhalter upp till 15%. Ett bra val för sött mjöd och cider, och för gewürztraminer, sauternes och riesling.förjäsbarhet:

109 kr
Tillfälligt slut
Visa produkt
White Labs WLP775 English Cider Jäst

White Labs WLP775 English Cider Jäst

Klassisk ciderjäst. Jäser ut torrt, men bevarar äppelsmaken. Svavel frigörs under jäsningen, men försvinner efter två veckors lagring. Kan också användas för vin och för öl med hög vörtstyrka.förjäsbarhet: över 80%alkoholtolerans: 8-12%flockning: medeljästemperatur: 20-24°C

109 kr
Tillfälligt slut
Visa produkt
Wyeast 1056 American Ale Jäst

Wyeast 1056 American Ale Jäst

Mycket ren, frisk smakprofil. Låg fruktighet och esternivå. Aningen citruskaraktär vid låga jästemperaturer (15-19°C). Wyeast 1056 American Ale är en mångsidig jäst som producerar åtskilliga öltyper, och som låter malt och humle dominera ölets profil. Flockningen förstärks med inblandning av mörka maltsorter. Normalt krävs filtrering för att få ett blankt öl.Wyeast 1056 American AleTyp: Flytande jästAlkoholtolerans: ungefär 10%Flockning: låg till mediumJästemperatur: 15-22°CVolym: 125 mlAnvändning: För 10-20L normalstark öl. För 20L >8% använd 2 paket.

129 kr
Wyeast 1318 London Ale III

Wyeast 1318 London Ale III

Från ett traditionellt londonbryggeri med fantastisk malt- och humleprofil. Äkta överjäst - fruktig, mycket lätt, mjukt balanserad smak, med aningen söt avslutning.Typ: FlytandeAlkoholtolerans: cirka 10%Flockning: högJästemperatur: 18-23°CAnvändning: För 10-20L normalstark öl. För 20L >8% använd 2 paket.

119 kr
Wyeast 1728 Scottish Ale Jäst

Wyeast 1728 Scottish Ale Jäst

Idealisk för ales i skotsk stil, och för ales med hög vörtstyrka av alla typer. Wyeast 1728 Scottish Ale kan vara estrig vid höga jästemperaturer.Wyeast 1728 Scottish Aleförjäsbarhet: 69-73%alkoholtolerans: approx 12%flockning: högjästemperatur: 13-24°Cvolym: 125 mlanvändning: För 10-20L normalstark öl. För 20L >8% använd 2 paket.

119 kr
Tillfälligt slut
Visa produkt
Wyeast 2565 Kölsch Jäst

Wyeast 2565 Kölsch Jäst

Äkta överjäst, liknande altbierjäst. Wyeast 2565 Kölsch bildar aningen mer fruktiga/vinösa toner. Fruktigheten ökar med jästemperaturen. Låg eller ingen produktion av diacetyl. Jäser också bra vid låga temperaturer, 13-16°C. Kan användas för att brygga snabba ”pseudo-lageröl”. Kräver filtrering eller längre lagring för att klarna helt.Wyeast 2565 Kölschförjäsbarhet: 73-77%alkoholtolerans: approx 10%flockning: lågjästemperatur: 13-21°Cvolym: 125 mlanvändning: För 10-20L normalstark öl. För 20L >8% använd 2 paket.

119 kr
Tillfälligt slut
Visa produkt
Escarpment Labs Cali Ale Jäst

Escarpment Labs Cali Ale Jäst

Den klassiska, rena, amerikanska alejästen (även känd som Chico). Vem som helst kan göra en ren och smakrik öl med denna hårt arbetande jäst. Cali framhäver din humlekaraktär och kan användas i ett häpnadsväckande utbud av ölstilar.ATTENUATION: 73–85%TEMPERATURE: 16–22°C (61–72°F)DIASTATIC: Non-diastaticFERMENTATION RATE: Medium Fermentation RateSUITABLE BEER TYPES: American IPA, Pale American Ale, American Porter and StoutFLOCCULATION: Medium FlocculationALCOHOL TOLERANCE: High Alcohol TolerancePHENOLIC: Non-phenolicBIOTRANSFORMATION: Low BiotransformationFLAVOUR PROFILE: Neutral, Clean, Hop-forwardVolym: 100mlIngredienser: Mikrobiell kultur (jäst och/eller bakterier), maltextrakt (kan innehålla vete), melass, autolyserad jäst, mineraler (magnesiumsulfat, ammoniumsulfat, kaliumfosfat.) Kan innehålla humle.

119 kr
Tillfälligt slut
Visa produkt
Escarpment Labs English II Jäst

Escarpment Labs English II Jäst

Pålitlig och klassisk engelsk ale-stam för alla rena stilar. Fungerar utmärkt som husjäst för engelska och amerikanska stilar. English Ale II är en mycket mångsidig jäst som kan användas i många olika typer av öl, inklusive de flesta amerikanska och brittiska stilar.ATTENUATION: 72–80%TEMPERATURE: 18–22°C (64–72°F)DIASTATIC: Non-diastaticFERMENTATION RATE: Medium Fermentation RateSUITABLE BEER TYPES: Pale American Ale, American IPA, Stout and PorterFLOCCULATION: Very High FlocculationALCOHOL TOLERANCE: Medium Alcohol TolerancePHENOLIC: Non-phenolicBIOTRANSFORMATION: Low BiotransformationFLAVOUR PROFILE: Fruit Jam, MaltyVolym: 100mlIngredienser: Mikrobiell kultur (jäst och/eller bakterier), maltextrakt (kan innehålla vete), melass, autolyserad jäst, mineraler (magnesiumsulfat, ammoniumsulfat, kaliumfosfat.) Kan innehålla humle.

119 kr
Tillfälligt slut
Visa produkt
Escarpment Labs Fruity Witbier Jäst

Escarpment Labs Fruity Witbier Jäst

En unik Witbier-stam med bärestrar. Något fruktigare än Classic Wit. Medel-låg flockning hjälper till att säkerställa klassisk Witbier-haze. Förutom Witbiers kan den även användas i andra belgiska stilar.ATTENUATION: 70–75%TEMPERATURE: 20–26°C (68–79°F)DIASTATIC: Non-diastaticFERMENTATION RATE: High Fermentation RateSUITABLE BEER TYPES: Witbier, Belgian Blond AleFLOCCULATION: Medium-Low FlocculationALCOHOL TOLERANCE: Medium Alcohol TolerancePHENOLIC: PhenolicBIOTRANSFORMATION: High BiotransformationFLAVOUR PROFILE: Red fruit, Floral, Baking SpiceVolym: 100mlIngredienser: Mikrobiell kultur (jäst och/eller bakterier), maltextrakt (kan innehålla vete), melass, autolyserad jäst, mineraler (magnesiumsulfat, ammoniumsulfat, kaliumfosfat.) Kan innehålla humle.

119 kr
Tillfälligt slut
Visa produkt
Escarpment Labs Isar Lager Jäst

Escarpment Labs Isar Lager Jäst

Det tar dig tillbaka till München på nolltid. Ren, pålitlig lagerjäst med bra flockulering och låg diacetylhalt. Isar Lager är en stor multifunktionell lagerjäst. Prost!ATTENUATION: 72–82%TEMPERATURE: 10–15°C (50–59°F)DIASTATIC: Non-diastaticFERMENTATION RATE: Medium Fermentation RateSUITABLE BEER TYPES: German Lager, American Lager, BockFLOCCULATION: Medium-High FlocculationALCOHOL TOLERANCE: Medium-High Alcohol TolerancePHENOLIC: Non-phenolicBIOTRANSFORMATION: Low BiotransformationFLAVOUR PROFILE: Balanced, CleanVolym: 100mlIngredienser: Mikrobiell kultur (jäst och/eller bakterier), maltextrakt (kan innehålla vete), melass, autolyserad jäst, mineraler (magnesiumsulfat, ammoniumsulfat, kaliumfosfat.) Kan innehålla humle.

119 kr
Tillfälligt slut
Visa produkt
Escarpment Labs Kölsch Jäst

Escarpment Labs Kölsch Jäst

Denna balanserade och rena öljäst är naturligtvis bra för produktion av Altbier och Kölsch, men också för ett brett utbud av öl var som helst en ren jäsning önskas.ATTENUATION: 72–78%TEMPERATURE: 15–22°C (59–69°F)DIASTATIC: NoFERMENTATION RATE: MediumSUITABLE BEER TYPES: Clean and crisp ales.FLOCCULATION: MediumALCOHOL TOLERANCE: MediumPHENOLIC: NoBIOTRANSFORMATION: LowFLAVOUR DESCRIPTION: Red Apple, Clean, Malt-forwardVolym: 100mlIngredienser: Mikrobiell kultur (jäst och/eller bakterier), maltextrakt (kan innehålla vete), melass, autolyserad jäst, mineraler (magnesiumsulfat, ammoniumsulfat, kaliumfosfat.) Kan innehålla humle.

119 kr
Tillfälligt slut
Visa produkt
Escarpment Labs Vermont Ale Jäst

Escarpment Labs Vermont Ale Jäst

En fantastisk stam för humlebiotransformation, med stenfrukt och citruskaraktär. Vi tycker att Vermont passar riktigt bra med humle som Simcoe och Citra, vilket hjälper till att frigöra aromer av stenfrukt och citrus. Fungerar utmärkt i NEIPAs såväl som engelska ale.ATTENUATION: 73–83%TEMPERATURE: 19–22°C (66–72°F)DIASTATIC: Non-diastaticFERMENTATION RATE: Medium Fermentation RateSUITABLE BEER TYPES: NEIPA, American IPA, Pale American AleFLOCCULATION: Medium FlocculationALCOHOL TOLERANCE: High Alcohol TolerancePHENOLIC: Non-phenolicBIOTRANSFORMATION: High BiotransformationFLAVOUR PROFILE: Apricot, Citrus, LemongrassVolym: 100mlIngredienser: Mikrobiell kultur (jäst och/eller bakterier), maltextrakt (kan innehålla vete), melass, autolyserad jäst, mineraler (magnesiumsulfat, ammoniumsulfat, kaliumfosfat.) Kan innehålla humle.

119 kr
Tillfälligt slut
Visa produkt
Omega Yeast OYL-500 Saisonstein® Jäst

Omega Yeast OYL-500 Saisonstein® Jäst

Saisonstein® is an Omega-original, genetic hybrid of two Saison strains, the French (OYL-026) and Belgian (OYL-027). It is versatile, aromatic and attenuative with a silky mouthfeel. It excels in high gravity and it ferments more reliably and thoroughly than its parents. It is spicy, complex, tart, dry and crisp with some bubblegum character present from its Belgian parent, and more fruit and fewer phenolics than its French parent. Attenuation is 80-90% or more.This strain tests positive for the STA1 gene, an indicator of Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus, and is capable of fermenting dextrins, resulting in very high attenuation.Flocculation: LowAttenuation: 80-90%Temperature Range: 65-78° F (18-26° C)Alcohol Tolerance: 11%Ingredienser: Vatten, jäst, kornmaltextrakt, jästextrakt, Näringsberikad inaktiv jäst, humleVolym: 100 ml

99 kr
119 kr
DEAL
Mängdrabatt! 89 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
Omega Yeast OYL-004 West Coast Ale I Jäst

Omega Yeast OYL-004 West Coast Ale I Jäst

“Chico” is a reliable, versatile and popular neutral foundation for displays of malts and hops. Highly attenuative and moderately flocculating, it ferments crisp and clean with light citrus notes under 66°F (19°C). Also try DIPA (OYL-052) or British I (OYL-006) to highlight hops more, or West Coast Ale II (OYL-009) and Scottish Ale (OYL-015) for malt displays.Flocculation: Medium-LowAttenuation: 73-80%Temperature Range: 60-73° F (16-23° C)Alcohol Tolerance: 11%Ingredienser: Vatten, jäst, kornmaltextrakt, jästextrakt, Näringsberikad inaktiv jäst, humleVolym: 100 ml

99 kr
119 kr
DEAL
Mängdrabatt! 89 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
Omega Yeast OYL-005 Irish Ale Jäst

Omega Yeast OYL-005 Irish Ale Jäst

Ireland’s storied stout is thought to be balanced by this dry, crisp, lightly fruity, versatile and powerful strain. A good fermenter with reliable, average flocculation (some diacetyl possible), and a hint of fruit at the lowest recommended temperatures, which increases in complexity at higher temperatures (64°F+). Successful in dark and high gravity beers. Sláinte!Flocculation: MediumAttenuation: 69-75%Temperature Range: 62-72° F (17-22° C)Alcohol Tolerance: 12%Ingredienser: Vatten, jäst, kornmaltextrakt, jästextrakt, Näringsberikad inaktiv jäst, humleVolym: 100 ml

99 kr
119 kr
DEAL
Mängdrabatt! 89 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
Omega Yeast OYL-028 Belgian Ale W Jäst

Omega Yeast OYL-028 Belgian Ale W Jäst

An eruptive top cropper displaying nice fruit and rustic phenolics. This reliable Belgian strain is a good flocculator with a wide temperature range. Three famous brewers ferment this on vastly different schedules, showing the varied outcomes available.Flocculation: MediumAttenuation: 74-78%Temperature Range: 64-78° F (18-26° C)Alcohol Tolerance: 11-12%Ingredienser: Vatten, jäst, kornmaltextrakt, jästextrakt, Näringsberikad inaktiv jäst, humleVolym: 100 ml

99 kr
119 kr
DEAL
Mängdrabatt! 89 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
Omega Yeast OYL-024 Belgian Ale A Jäst

Omega Yeast OYL-024 Belgian Ale A Jäst

As one of the few highly flocculent Belgian ale strains, Belgian Ale A makes a great Belgian house strain: it crops easily and has a well-rounded flavor profile with balanced fruitiness and phenolics. Esters increase with upward temperatures. Flocculation: HighAttenuation: 72-85%Temperature Range: 65-78° F (18-26° C)Alcohol Tolerance: 12%Ingredienser: Vatten, jäst, kornmaltextrakt, jästextrakt, Näringsberikad inaktiv jäst, humleVolym: 100 ml

99 kr
119 kr
DEAL
Mängdrabatt! 89 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
Omega Yeast OYL-217 C2C American Farmhouse Jäst

Omega Yeast OYL-217 C2C American Farmhouse Jäst

A “coast to coast” blend of one saison strain from a famous Northeast U.S. brewery and one Brett strain from a Northwest U.S. brewery. The blend quickly produces a pleasantly dry beer, filled out with aromas of white wine, hay, and mulled citrus.This strain tests positive for the STA1 gene, an indicator that this strain may have the ability to metabolize dextrins over time, resulting in higher than expected attenuation.Flocculation: LowAttenuation: 70-85%Temperature Range: 68-80° F (20-27° C)Alcohol Tolerance: 10%Ingredienser: Vatten, jäst, kornmaltextrakt, jästextrakt, Näringsberikad inaktiv jäst, humleVolym: 100 ml

99 kr
119 kr
DEAL
Mängdrabatt! 89 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
Omega Yeast OYL-218 All the Bretts Jäst

Omega Yeast OYL-218 All the Bretts Jäst

Blend #1 (OYL-210) contains one Brett-famous brewery strain plus one Sacch strain for huge tropical fruit aroma with a wide temp range. Very dry, mild funk and low acid. Blend #2 (OYL-211) contains the Sacch strain from Blend #1 and is spiked with brux for development of moderate funk in secondary; may take 3+ months to emerge. Blend #3 (OYL-212) contains the one Sacch strain from Blend #1 and is spiked with brux, lambicus, two Brett isolates from a Brett-famous brewery, and two Brett isolates from an “intense” Belgian source, for a funky, fruity, complex, 8-strain composition.This strain tests positive for the STA1 gene, an indicator of Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus, and is capable of fermenting dextrins, resulting in very high attenuation.Flocculation: LowAttenuation: 85+%Temperature Range: 70-85° F (21-29°C)Alcohol Tolerance: 11%Ingredienser: Vatten, jäst, kornmaltextrakt, jästextrakt, Näringsberikad inaktiv jäst, humleVolym: 100 ml

99 kr
119 kr
DEAL
Mängdrabatt! 89 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
Omega Yeast OYL-501 Gulo™ Ale Jäst

Omega Yeast OYL-501 Gulo™ Ale Jäst

Expect orange-marmalade and peach character with a clean, brut-like finish. Gulo was born at Omega Yeast as the mated offspring of Irish Ale (OYL-005) and French Saison (OYL-026) and was chosen for exhibiting the best of the Irish strain's flavor while capturing the powerful attenuation of the French. Non-phenolic, aromatic and a beast at devouring wort sugars, think suitability for IPA (including Brut IPA), stout or Bière de Garde.This strain tests positive for the STA1 gene, an indicator of Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus, and is capable of fermenting dextrins, resulting in very high attenuation.Flocculation: MediumAttenuation: 85-90%Temperature Range: 68–77° F (20-25° C)Alcohol Tolerance: 12%Ingredienser: Vatten, jäst, kornmaltextrakt, jästextrakt, Näringsberikad inaktiv jäst, humleVolym: 100 ml

99 kr
119 kr
DEAL
Mängdrabatt! 89 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
Omega Yeast OYL-026 French Saison Jäst

Omega Yeast OYL-026 French Saison Jäst

This citrusy, lightly phenolic saison strain is so attenuative and reliable in performance that people joke it could ferment a shoe. The French Saison strain results in great body consistency. It is good for any of the characteristically aromatic Belgian styles and is highly compatible with hops and spice aromas.This strain tests positive for the STA1 gene, an indicator of Saccharomyces cerevsiae var. diastaticus, and is capable of fermenting dextrins, resulting in very high attenuation.Flocculation: LowAttenuation: 80-90%Temperature Range: 65-77° F (18-25° C)Alcohol Tolerance: 12%Ingredienser: Vatten, jäst, kornmaltextrakt, jästextrakt, Näringsberikad inaktiv jäst, humleVolym: 100 ml

99 kr
119 kr
DEAL
Mängdrabatt! 89 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
Omega Yeast OYL-091 Hornindal Kveik Jäst

Omega Yeast OYL-091 Hornindal Kveik Jäst

A wonderfully unique Norwegian kveik, Hornindal's blend of cooperative strains produce a tropical flavor and complex aroma that can present as stone fruit, pineapple, and dried fruit leather, which complement fruit-forward hops. Add even more dimension to “C” hops and increase ester intensity with a high fermentation temperature. Ferments well at 90°F / 32°C or higher. Non-phenolic and no noticeable fusels, even at higher temperatures.Flocculation: HighAttenuation: 75-82%Temperature Range: 68–95° F (20–35° C)Alcohol Tolerance: 16%Ingredienser: Vatten, jäst, kornmaltextrakt, jästextrakt, Näringsberikad inaktiv jäst, humleVolym: 100 ml

99 kr
119 kr
DEAL
Mängdrabatt! 89 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
Omega Yeast OYL-033 Jovaru™ Lithuanian Farmhouse Jäst

Omega Yeast OYL-033 Jovaru™ Lithuanian Farmhouse Jäst

The famed Jovaru® Brewery’s historic strain, Jovaru comes from the queen of Lithuanian farmhouse beer herself. With citrusy esters and restrained phenols, expect lemon pith and black pepper character, and a soft mouthfeel. This unique yeast complements farmhouse beers and makes a great Wit. I sveikata! Flocculation: Medium-LowAttenuation: 80-85%Temperature Range: 70–95° F (21–35° C)Alcohol Tolerance: 10%Ingredienser: Vatten, jäst, kornmaltextrakt, jästextrakt, Näringsberikad inaktiv jäst, humleVolym: 100 ml

99 kr
119 kr
DEAL
Mängdrabatt! 89 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
Startkit förkultur

Startkit förkultur

Det perfekt kittet för dig som redan har en magnetomrörare för startkultivering. Startkit förkultur innehåller: - Bomex Erlenmeyer Flaska (E-kolv) 2000ml- Silikonpropp för jäsrör 41/49mm- Jäsrör Cylindriskt 3-delat- Wyeast Nutrient Blend 42g Jästnäring- Muntons Spraymalt Light 500gHar du ingen magnetomrörare? Se då istället detta kittet: Startkit Förkultur PRO.

429 kr
480 kr
DEAL
Tillfälligt slut
Förväntas i lager: 2024-03-25
Visa produkt
Startkit förkultur PRO

Startkit förkultur PRO

Det kompletta kittet för startkultivering. Startkit förkultur PRO innehåller: - EcoStir Magnetomrörare- Magnetupptagare 345mm- Omrörarmagnet 27x8mm PFTE- Bomex Erlenmeyer Flaska (E-kolv) 2000ml- Silikonpropp för jäsrör 41/49mm- Jäsrör Cylindriskt 3-delat- Wyeast Nutrient Blend 42g Jästnäring- Muntons Spraymalt Light 500gHar du redan en magnetomrörare? Se då istället detta kittet: Startkit Förkultur.

1 529 kr
1 633 kr
DEAL
Tillfälligt slut
Förväntas i lager: 2024-03-25
Visa produkt
White Labs WLP029 German Ale Kölsch Yeast Blend Jäst - PurePitch Next Gen

White Labs WLP029 German Ale Kölsch Yeast Blend Jäst - PurePitch Next Gen

WLP029 German Ale Kölsch. "Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!WLP029 German Ale KölschIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt