Brygg eget öl hemma

Med Hembryggeriets ölbryggningskit lär du dig brygga en hel back god öl med malt, humle, jäst och vatten. Kitet innehåller det du behöver för att brygga hemma i köket - både bryggkit och receptkit. Du får ett enkelt och beprövat tillvägagångssätt som du kommer ha nytta och nöje av i år framöver som hembryggare. Brygg 10L, 20L, 30L eller mer med våra receptkit. Vi har även bryggverk och massor av intressanta produkter och tillbehör för ölbryggning så att du kan brygga gott öl hemma. Välkommen!
Välj det öl du gillar bäst i menyn ovan och börja brygga - Snabb leverans!

Better Brew Glasdamejeanne 5L (Demijohn)

Better Brew Glasdamejeanne 5L (Demijohn)

Better Brew Glasdamejeanne 5L. Perfekt för vin, cider, mjöd, kombucha och ölsatser på upp till 5L. Hålet är ca 32mm i diameterDetta ingår:- 1st Better Brew Glasdamejeanne 5L- 1st Plugg 29/35mm i korkmaterial med hål för jäsrör- 1st Plugg 29/35mm i korkmaterial utan hålÖppningen är ca 32mm i diameter, så rekommenderad plug om du vill ha silikonplugg är ca 31/38mm.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
White Labs WLP775 English Cider Jäst PurePitch Next Gen

White Labs WLP775 English Cider Jäst PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP775 är en klassisk ciderjäst. Jäser ut torrt, men bevarar äppelsmaken. Svavel frigörs under jäsningen, men försvinner efter två veckors lagring. Kan också användas för vin och för öl med hög vörtstyrka"Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP775 English Cider Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.förjäsbarhet: över 80%alkoholtolerans: 8-12%flockning: medeljästemperatur: 20-24°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
White Labs WLP830 German Lager Jäst PurePitch Next Gen

White Labs WLP830 German Lager Jäst PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP830 är en av de mest använda lagerjästerna i världen. Mycket maltig och ren, och utmärkt för lageröl som pilsner, münchener helles, oktoberfestöl, märzen, schwarzbier, dubbelbock med mera.Perfekt för: Amber Lager, American Lager, Bock, Cream Ale, Dark Lager, Dopplebock, Helles, Marzen, Pale Lager, Pilsner, Schwarzbier, Vienna Lager."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP830 German Lager Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 74-79% Alkoholtolerans: 5-10% Flockning: medelJästemperatur: 10-13°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
White Labs WLP565 Belgian Saison I Kveik Jäst - PurePitch NextGen

White Labs WLP565 Belgian Saison I Kveik Jäst - PurePitch NextGen

Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP565 är en klassisk vallonsk saisonjäst, som ger jordiga, peppriga och kryddiga toner. Aningen söt. För stark saison kan man eventuellt tillsätta en annan jäst efter 50% av jäsningen."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Nästa generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP565 Belgian Saison I Ale Jäst - Pure Pitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 65-75 % Alkoholtolerans: 10 %Flockning: medelJästemperatur: 20-24 °CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
White Labs WLP521 Hornindal Kveik Ale Yeast - PurePitch Next Gen

White Labs WLP521 Hornindal Kveik Ale Yeast - PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! Hornindal är en unik norsk kveik-stam som producerar ales med tropisk smak och komplex arom snabbt och rent upp till 32°C. Kan användas i Pale Ales, IPA, Stouts, Imperial Stouts, Barley wines och Porters. "Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Nästa generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP521 Hornindal Kveik Ale Jäst - Pure Pitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 75 - 82 %Alkoholtolerans: 10 - 15 %Flockning: HögJästemperatur: 22 - 37 °C (72 - 98 °F)Ingredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
White Labs WLP002 English Ale Jäst - PurePitch Next Gen

White Labs WLP002 English Ale Jäst - PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP002 är en klassisk ESB-stam från ett av Englands största oberoende bryggerier. WLP002 English Ale jästen är bäst lämpad för brittiska öltyper, såsom mild, bitter, porter och stout. Den jäser ut väldigt klart och ger en aning restsötma."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitch-hastigheter har bryggare sett förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP002 English Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.förjäsbarhet: 63-70%alkoholtolerans: 5-10%flockning: väldigt högjästemperatur: 18-20°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
Nonne Noir Cabernet Sauvignon 4,5L 11% Vinsats (Rött)

Nonne Noir Cabernet Sauvignon 4,5L 11% Vinsats (Rött)

Nonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i, dessa kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 6 flaskor dvs 4,5L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. Nonne Noir Cabernet Sauvignon 4,5L 11% Vinsats- Ger ca 4,5L färdigt vin, 6 flaskor- Ca 11% alkoholhalt- Spädes med 3,5L vatten till 4,5LNonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i. Druvsaften kommer bl.a. från de världsberömda druvorna Cabernet Sauvignon, Merlot, Garnacha, Chardonnay och Riesling. Det gör att dessa vinsatser ger ett vin med alla förutsättningar för långt och ärofyllt liv.Nonne Noir vinsatser är avsedda för framställning av högklassiga viner för vinsmakarna. Ett rätt lagrat Cabernet Sauvignon, Medoc eller S:t Emilion kan med stolthet ställas fram på gästbordet. Liebfraumilch, Mosel och Chablis är tre ypperliga sällskapsviner med tydlig blommighet.Från den koncentrerade saften i förpackningen kan Du jäsa Ditt eget vin på den traditionella sättet som i de flesta vingårdar. Du jäser vinet med minimal tillsats av kemikalier och Du kan följa utvecklingen från den kraftfulla druvmusten till ett fulländat vin med särpräglad smak och doft. Jäsningen brukar vara över på 2-3 veckor beroende på tempera- turen. Vissa vinsatser innehåller ek-extrakt för att nå den rätta karaktären. En lagringstid på några månader och för röda viner helst på ekfat förbättrar avsevärt smaken.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 1 liter.

149 kr
179 kr
DEAL
Nonne Noir Sauvignon Blanc 4,5L 11% Vinsats (Vitt)

Nonne Noir Sauvignon Blanc 4,5L 11% Vinsats (Vitt)

Nonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i, dessa kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 6 flaskor dvs 4,5L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. Nonne Noir Sauvignon Blanc 4,5L 11% Vinsats- Ger ca 4,5L färdigt vin, 6 flaskor- Ca 11% alkoholhalt- Spädes med 3,5L vatten till 4,5LNonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i. Druvsaften kommer bl.a. från de världsberömda druvorna Cabernet Sauvignon, Merlot, Garnacha, Chardonnay och Riesling. Det gör att dessa vinsatser ger ett vin med alla förutsättningar för långt och ärofyllt liv.Nonne Noir vinsatser är avsedda för framställning av högklassiga viner för vinsmakarna. Ett rätt lagrat Cabernet Sauvignon, Medoc eller S:t Emilion kan med stolthet ställas fram på gästbordet. Liebfraumilch, Mosel och Chablis är tre ypperliga sällskapsviner med tydlig blommighet.Från den koncentrerade saften i förpackningen kan Du jäsa Ditt eget vin på den traditionella sättet som i de flesta vingårdar. Du jäser vinet med minimal tillsats av kemikalier och Du kan följa utvecklingen från den kraftfulla druvmusten till ett fulländat vin med särpräglad smak och doft. Jäsningen brukar vara över på 2-3 veckor beroende på tempera- turen. Vissa vinsatser innehåller ek-extrakt för att nå den rätta karaktären. En lagringstid på några månader och för röda viner helst på ekfat förbättrar avsevärt smaken.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 1 liter.

149 kr
179 kr
DEAL
Nonne Noir Shiraz 4,5L 11% Vinsats (Rött)

Nonne Noir Shiraz 4,5L 11% Vinsats (Rött)

Nonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i, dessa kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 6 flaskor dvs 4,5L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. Nonne Noir Shiraz 4,5L 11% Vinsats- Ger ca 4,5L färdigt vin, 6 flaskor- Ca 11% alkoholhalt- Spädes med 3,5L vatten till 4,5LNonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i. Druvsaften kommer bl.a. från de världsberömda druvorna Cabernet Sauvignon, Merlot, Garnacha, Chardonnay och Riesling. Det gör att dessa vinsatser ger ett vin med alla förutsättningar för långt och ärofyllt liv.Nonne Noir vinsatser är avsedda för framställning av högklassiga viner för vinsmakarna. Ett rätt lagrat Cabernet Sauvignon, Medoc eller S:t Emilion kan med stolthet ställas fram på gästbordet. Liebfraumilch, Mosel och Chablis är tre ypperliga sällskapsviner med tydlig blommighet.Från den koncentrerade saften i förpackningen kan Du jäsa Ditt eget vin på den traditionella sättet som i de flesta vingårdar. Du jäser vinet med minimal tillsats av kemikalier och Du kan följa utvecklingen från den kraftfulla druvmusten till ett fulländat vin med särpräglad smak och doft. Jäsningen brukar vara över på 2-3 veckor beroende på tempera- turen. Vissa vinsatser innehåller ek-extrakt för att nå den rätta karaktären. En lagringstid på några månader och för röda viner helst på ekfat förbättrar avsevärt smaken.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 1 liter.

149 kr
179 kr
DEAL
Nonne Noir Merlot 4,5L 11% Vinsats (Röd)

Nonne Noir Merlot 4,5L 11% Vinsats (Röd)

Nonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i, dessa kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 6 flaskor dvs 4,5L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. Nonne Noir Merlot 4,5L 11% Vinsats- Ger ca 4,5L färdigt vin, 6 flaskor- Ca 11% alkoholhalt- Spädes med 3,5L vatten till 4,5LNonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i. Druvsaften kommer bl.a. från de världsberömda druvorna Cabernet Sauvignon, Merlot, Garnacha, Chardonnay och Riesling. Det gör att dessa vinsatser ger ett vin med alla förutsättningar för långt och ärofyllt liv.Nonne Noir vinsatser är avsedda för framställning av högklassiga viner för vinsmakarna. Ett rätt lagrat Cabernet Sauvignon, Medoc eller S:t Emilion kan med stolthet ställas fram på gästbordet. Liebfraumilch, Mosel och Chablis är tre ypperliga sällskapsviner med tydlig blommighet.Från den koncentrerade saften i förpackningen kan Du jäsa Ditt eget vin på den traditionella sättet som i de flesta vingårdar. Du jäser vinet med minimal tillsats av kemikalier och Du kan följa utvecklingen från den kraftfulla druvmusten till ett fulländat vin med särpräglad smak och doft. Jäsningen brukar vara över på 2-3 veckor beroende på tempera- turen. Vissa vinsatser innehåller ek-extrakt för att nå den rätta karaktären. En lagringstid på några månader och för röda viner helst på ekfat förbättrar avsevärt smaken.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 1 liter.

149 kr
179 kr
DEAL
Nonne Noir Medoc 4,5L 11% Vinsats (Rött)

Nonne Noir Medoc 4,5L 11% Vinsats (Rött)

Nonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i, dessa kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 6 flaskor dvs 4,5L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. Nonne Noir Medoc 4,5L 11% Vinsats- Ger ca 4,5L färdigt vin, 6 flaskor- Ca 11% alkoholhalt- Spädes med 3,5L vatten till 4,5LNonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i. Druvsaften kommer bl.a. från de världsberömda druvorna Cabernet Sauvignon, Merlot, Garnacha, Chardonnay och Riesling. Det gör att dessa vinsatser ger ett vin med alla förutsättningar för långt och ärofyllt liv.Nonne Noir vinsatser är avsedda för framställning av högklassiga viner för vinsmakarna. Ett rätt lagrat Cabernet Sauvignon, Medoc eller S:t Emilion kan med stolthet ställas fram på gästbordet. Liebfraumilch, Mosel och Chablis är tre ypperliga sällskapsviner med tydlig blommighet.Från den koncentrerade saften i förpackningen kan Du jäsa Ditt eget vin på den traditionella sättet som i de flesta vingårdar. Du jäser vinet med minimal tillsats av kemikalier och Du kan följa utvecklingen från den kraftfulla druvmusten till ett fulländat vin med särpräglad smak och doft. Jäsningen brukar vara över på 2-3 veckor beroende på tempera- turen. Vissa vinsatser innehåller ek-extrakt för att nå den rätta karaktären. En lagringstid på några månader och för röda viner helst på ekfat förbättrar avsevärt smaken.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 1 liter.

149 kr
179 kr
DEAL
Nonne Noir Kabinett Mosel 4,5L 11% Vinsats (Vitt)

Nonne Noir Kabinett Mosel 4,5L 11% Vinsats (Vitt)

Nonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i, dessa kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 6 flaskor dvs 4,5L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. Nonne Noir Kabinett Mosel 4,5L 11% Vinsats- Ger ca 4,5L färdigt vin, 6 flaskor- Ca 11% alkoholhalt- Spädes med 3,5L vatten till 4,5LNonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i. Druvsaften kommer bl.a. från de världsberömda druvorna Cabernet Sauvignon, Merlot, Garnacha, Chardonnay och Riesling. Det gör att dessa vinsatser ger ett vin med alla förutsättningar för långt och ärofyllt liv.Nonne Noir vinsatser är avsedda för framställning av högklassiga viner för vinsmakarna. Ett rätt lagrat Cabernet Sauvignon, Medoc eller S:t Emilion kan med stolthet ställas fram på gästbordet. Liebfraumilch, Mosel och Chablis är tre ypperliga sällskapsviner med tydlig blommighet.Från den koncentrerade saften i förpackningen kan Du jäsa Ditt eget vin på den traditionella sättet som i de flesta vingårdar. Du jäser vinet med minimal tillsats av kemikalier och Du kan följa utvecklingen från den kraftfulla druvmusten till ett fulländat vin med särpräglad smak och doft. Jäsningen brukar vara över på 2-3 veckor beroende på tempera- turen. Vissa vinsatser innehåller ek-extrakt för att nå den rätta karaktären. En lagringstid på några månader och för röda viner helst på ekfat förbättrar avsevärt smaken.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 1 liter.

149 kr
179 kr
DEAL
Nonne Noir Piesporter 4,5L 11% Vinsats (Vitt)

Nonne Noir Piesporter 4,5L 11% Vinsats (Vitt)

Nonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i, dessa kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 6 flaskor dvs 4,5L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. Nonne Noir Piesporter 4,5L 11% Vinsats- Ger ca 4,5L färdigt vin, 6 flaskor- Ca 11% alkoholhalt- Spädes med 3,5L vatten till 4,5LNonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i. Druvsaften kommer bl.a. från de världsberömda druvorna Cabernet Sauvignon, Merlot, Garnacha, Chardonnay och Riesling. Det gör att dessa vinsatser ger ett vin med alla förutsättningar för långt och ärofyllt liv.Nonne Noir vinsatser är avsedda för framställning av högklassiga viner för vinsmakarna. Ett rätt lagrat Cabernet Sauvignon, Medoc eller S:t Emilion kan med stolthet ställas fram på gästbordet. Liebfraumilch, Mosel och Chablis är tre ypperliga sällskapsviner med tydlig blommighet.Från den koncentrerade saften i förpackningen kan Du jäsa Ditt eget vin på den traditionella sättet som i de flesta vingårdar. Du jäser vinet med minimal tillsats av kemikalier och Du kan följa utvecklingen från den kraftfulla druvmusten till ett fulländat vin med särpräglad smak och doft. Jäsningen brukar vara över på 2-3 veckor beroende på tempera- turen. Vissa vinsatser innehåller ek-extrakt för att nå den rätta karaktären. En lagringstid på några månader och för röda viner helst på ekfat förbättrar avsevärt smaken.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 1 liter.

149 kr
179 kr
DEAL
Nonne Noir Chardonnay 4,5L 11% Vinsats (Vitt)

Nonne Noir Chardonnay 4,5L 11% Vinsats (Vitt)

Nonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i, dessa kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 6 flaskor dvs 4,5L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. Nonne Noir Chardonnay 4,5L 11% Vinsats- Ger ca 4,5L färdigt vin, 6 flaskor- Ca 11% alkoholhalt- Spädes med 3,5L vatten till 4,5LNonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i. Druvsaften kommer bl.a. från de världsberömda druvorna Cabernet Sauvignon, Merlot, Garnacha, Chardonnay och Riesling. Det gör att dessa vinsatser ger ett vin med alla förutsättningar för långt och ärofyllt liv.Nonne Noir vinsatser är avsedda för framställning av högklassiga viner för vinsmakarna. Ett rätt lagrat Cabernet Sauvignon, Medoc eller S:t Emilion kan med stolthet ställas fram på gästbordet. Liebfraumilch, Mosel och Chablis är tre ypperliga sällskapsviner med tydlig blommighet.Från den koncentrerade saften i förpackningen kan Du jäsa Ditt eget vin på den traditionella sättet som i de flesta vingårdar. Du jäser vinet med minimal tillsats av kemikalier och Du kan följa utvecklingen från den kraftfulla druvmusten till ett fulländat vin med särpräglad smak och doft. Jäsningen brukar vara över på 2-3 veckor beroende på tempera- turen. Vissa vinsatser innehåller ek-extrakt för att nå den rätta karaktären. En lagringstid på några månader och för röda viner helst på ekfat förbättrar avsevärt smaken.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 1 liter.

149 kr
179 kr
DEAL
Nonne Noir S:t Emilion 4,5L 11% Vinsats (Rött)

Nonne Noir S:t Emilion 4,5L 11% Vinsats (Rött)

Nonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i, dessa kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 6 flaskor dvs 4,5L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. Nonne S:t Emilion 4,5L 11% Vinsats- Ger ca 4,5L färdigt vin, 6 flaskor- Ca 11% alkoholhalt- Spädes med 3,5L vatten till 4,5LNonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i. Druvsaften kommer bl.a. från de världsberömda druvorna Cabernet Sauvignon, Merlot, Garnacha, Chardonnay och Riesling. Det gör att dessa vinsatser ger ett vin med alla förutsättningar för långt och ärofyllt liv.Nonne Noir vinsatser är avsedda för framställning av högklassiga viner för vinsmakarna. Ett rätt lagrat Cabernet Sauvignon, Medoc eller S:t Emilion kan med stolthet ställas fram på gästbordet. Liebfraumilch, Mosel och Chablis är tre ypperliga sällskapsviner med tydlig blommighet.Från den koncentrerade saften i förpackningen kan Du jäsa Ditt eget vin på den traditionella sättet som i de flesta vingårdar. Du jäser vinet med minimal tillsats av kemikalier och Du kan följa utvecklingen från den kraftfulla druvmusten till ett fulländat vin med särpräglad smak och doft. Jäsningen brukar vara över på 2-3 veckor beroende på tempera- turen. Vissa vinsatser innehåller ek-extrakt för att nå den rätta karaktären. En lagringstid på några månader och för röda viner helst på ekfat förbättrar avsevärt smaken.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 1 liter.

149 kr
179 kr
DEAL
Nonne Noir Liebfraumilch 4,5L 11% Vinsats (Vitt)

Nonne Noir Liebfraumilch 4,5L 11% Vinsats (Vitt)

Nonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i, dessa kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 6 flaskor dvs 4,5L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. Nonne Noir Chablis 4,5L 11% Vinsats- Ger ca 4,5L färdigt vin, 6 flaskor- Ca 11% alkoholhalt- Spädes med 3,5L vatten till 4,5LNonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i. Druvsaften kommer bl.a. från de världsberömda druvorna Cabernet Sauvignon, Merlot, Garnacha, Chardonnay och Riesling. Det gör att dessa vinsatser ger ett vin med alla förutsättningar för långt och ärofyllt liv.Nonne Noir vinsatser är avsedda för framställning av högklassiga viner för vinsmakarna. Ett rätt lagrat Cabernet Sauvignon, Medoc eller S:t Emilion kan med stolthet ställas fram på gästbordet. Liebfraumilch, Mosel och Chablis är tre ypperliga sällskapsviner med tydlig blommighet.Från den koncentrerade saften i förpackningen kan Du jäsa Ditt eget vin på den traditionella sättet som i de flesta vingårdar. Du jäser vinet med minimal tillsats av kemikalier och Du kan följa utvecklingen från den kraftfulla druvmusten till ett fulländat vin med särpräglad smak och doft. Jäsningen brukar vara över på 2-3 veckor beroende på tempera- turen. Vissa vinsatser innehåller ek-extrakt för att nå den rätta karaktären. En lagringstid på några månader och för röda viner helst på ekfat förbättrar avsevärt smaken.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 1 liter.

149 kr
179 kr
DEAL
Nonne Noir Chablis 4,5L 11% Vinsats (Vitt)

Nonne Noir Chablis 4,5L 11% Vinsats (Vitt)

Nonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i, dessa kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 6 flaskor dvs 4,5L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. Nonne Noir Chablis 4,5L 11% Vinsats- Ger ca 4,5L färdigt vin, 6 flaskor- Ca 11% alkoholhalt- Spädes med 3,5L vatten till 4,5LNonne Noir är de mest exklusiva vinsatser en hembryggare kan få tag i. Druvsaften kommer bl.a. från de världsberömda druvorna Cabernet Sauvignon, Merlot, Garnacha, Chardonnay och Riesling. Det gör att dessa vinsatser ger ett vin med alla förutsättningar för långt och ärofyllt liv.Nonne Noir vinsatser är avsedda för framställning av högklassiga viner för vinsmakarna. Ett rätt lagrat Cabernet Sauvignon, Medoc eller S:t Emilion kan med stolthet ställas fram på gästbordet. Liebfraumilch, Mosel och Chablis är tre ypperliga sällskapsviner med tydlig blommighet.Från den koncentrerade saften i förpackningen kan Du jäsa Ditt eget vin på den traditionella sättet som i de flesta vingårdar. Du jäser vinet med minimal tillsats av kemikalier och Du kan följa utvecklingen från den kraftfulla druvmusten till ett fulländat vin med särpräglad smak och doft. Jäsningen brukar vara över på 2-3 veckor beroende på tempera- turen. Vissa vinsatser innehåller ek-extrakt för att nå den rätta karaktären. En lagringstid på några månader och för röda viner helst på ekfat förbättrar avsevärt smaken.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 1 liter.

149 kr
179 kr
DEAL
White Labs WLP925 High Pressure Lager Jäst - PurePitch Next Gen

White Labs WLP925 High Pressure Lager Jäst - PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! Används för att jäsa lageröl på en vecka. Jäs vid rumstemperatur; 17-20°C under tryck 1,0 bar (14,7 PSI) tills FG (Final Gravity) erhålls, vanligtvis inom en vecka. Lagra ölet vid 2°C, 15 PSI, i 3 till 5 dagar för att konditionera. Svavelproduktionen är stark de två första dagarna och försvinner sedan på dag fem.Perfekt för:Amber LagerAmerican LagerDark LagerHellesMarzenPale LagerPilsnerSchwarzbierVienna Lager"Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Nästa generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP925 High Pressure Lager Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 73-82%Alkoholtolerans: 5-10%Flockning: medelJästemperatur: 17-20°C (lagra sen på 2°C)Ingredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
White Labs WLP518 Opshaug Kveik Ale Jäst - PurePitch Next Gen

White Labs WLP518 Opshaug Kveik Ale Jäst - PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! Denna kveik-stam kommer från Lars Marius Garshol och isolerades från en blandad kultur som tillhörde Harald Opshaug, en bondgårdsbryggare i Stranda, Norge. De humleförstärkande, rena egenskaperna hos denna stam gör den idealisk för IPA och pale ale.Denna stam användes ursprungligen på 1990-talet för att producera flera öl i kornølstil. Det är en ren jäsande jäst och har tolererat temperaturer upp till 95°F (35°C) medan den avslutar jäsningen inom tre till fyra dagar."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Nästa generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP518 Opshaug Kveik Ale Jäst - Pure Pitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 70-80%Alkoholtolerans: 12%Flockning: medel - högJästemperatur: 25-35°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
White Labs WLP4000 Vermont Ale Jäst - PurePitch Next Gen

White Labs WLP4000 Vermont Ale Jäst - PurePitch Next Gen

Next Gen: dubbla mängden jäst! Isolerad från en unikt bryggd dubbel-IPA från Vermont. Denna  Saccharomyces cerevisiae-stam producerar en komplex fruktig esterprofil av persika, aprikos och lätt citrus som kompletterar alla aggressivt humlade öl.Perfekt för:American IPADouble IPAHazy/Juicy IPA"Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Nästa generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch®  Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP4000 Vermont Ale Jäst - Pure Pitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 78-82%Alkoholtolerans: 12%Flockning: låg-medelJästemperatur: 18-22°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.

179 kr
Mängdrabatt! 169 kr/st vid köp av 2 eller fler
White Labs WLP860 Dry Munich Lager 11g Jäst

White Labs WLP860 Dry Munich Lager 11g Jäst

Från det äldsta verksamma bryggeriet i München kommer denna Premium Active Dry WLP860 Munich Lager Yeast från White Labs. Den här stammen är omsorgsfullt odlad och bevarad av bryggmunkar, och är känd för sin rena, skarpa jäsning balanserad av en distinkt maltig sötma.Oavsett om du brygger en Märzen med dess rika, rostade toner, en Helles med dess gyllene briljans eller en Bock med dess fylliga komplexitet, kan denna jäst göra allt - en pålitlig och mångsidig sort som säkerligen kommer att bli en ny favorit för lager.WLP860 Munich Lagerjäst är en hybrid av S. cerevisiae och S. eubayanus som tillhör Frohberg-gruppen, vilket innebär att den har ungefär 50 % av varje förälders arvsmassa.Perfekt för:Amber LagerAmerikansk lagerBockCream AleMörk LagerDopplebockHellesMarzenPale LagerPilsnerRauchbierSchwarzbierVienna LagerWhite Labs WLPD860 Dry Munich Lager 11g JästVikt: 11g - för 20L (5 gal) vört.Förjäsbarhet: 68 - 72 %Alkoholtolerans: 5 - 10 %Flockulering: MediumOptimal jäsningstemperatur: 9 - 11 °C (48 - 52 °F)STA1: NegativtProducent: White LabsIngredienser: Jäst, E491 emulgeringsmedel.

95 kr
129 kr
DEAL
Zip Lock Dragkedjepåse 120x170mm

Zip Lock Dragkedjepåse 120x170mm

Praktisk Zip-lock-påse med dragkedja (dragkedjepåse) i livsmedelsgodkänd, genomskinlig och rivfast 60um Polyetenplast. Öppnas och stängs enkelt med dragkedjan, och inga problem med öppning och stängning som med vanliga zip-påsar utan dragkedja. 100% återvinningsbar.Perfekt för förvaring av produkter, livsmedel, malt, humle etc.Opening (Öppning med dragkedja): 120 mmHeight (Höjd): 170 mmSe bild till höger för referens till Opening och Height.Produkter i påsen är endast för illustration och ingår ej.

3,5 kr
Mängdrabatt! 2,5 kr/st vid köp av 100 eller fler
Zip Lock Dragkedjepåse 160x220mm

Zip Lock Dragkedjepåse 160x220mm

Praktisk Zip-lock-påse med dragkedja (dragkedjepåse) i livsmedelsgodkänd, genomskinlig och rivfast 60um Polyetenplast. Öppnas och stängs enkelt med dragkedjan, och inga problem med öppning och stängning som med vanliga zip-påsar utan dragkedja. 100% återvinningsbar.Perfekt för förvaring av produkter, livsmedel, malt, humle etc.Opening (Öppning med dragkedja): 160 mmHeight (Höjd): 220 mmSe bild till höger för referens till Opening och Height.Produkter i påsen är endast för illustration och ingår ej.

4 kr
Mängdrabatt! 3 kr/st vid köp av 100 eller fler
Zip Lock Dragkedjepåse 225x310mm

Zip Lock Dragkedjepåse 225x310mm

Praktisk Zip-lock-påse med dragkedja (dragkedjepåse) i livsmedelsgodkänd, genomskinlig och rivfast 60um Polyetenplast. Öppnas och stängs enkelt med dragkedjan, och inga problem med öppning och stängning som med vanliga zip-påsar utan dragkedja. 100% återvinningsbar.Perfekt för förvaring av produkter, livsmedel, malt, humle etc.Opening (Öppning med dragkedja): 225 mmHeight (Höjd): 310 mmSe bild till höger för referens till Opening och Height.Produkter i påsen är endast för illustration och ingår ej.

5 kr
Mängdrabatt! 4 kr/st vid köp av 100 eller fler
Jäskärl 3-PACK EMB 30L med Lock, Gummigenomföring och Volymskala

Jäskärl 3-PACK EMB 30L med Lock, Gummigenomföring och Volymskala

Jäskärl 3-PACK EMB 30L med Lock, Gummigenomföring och Volymskala

299 kr
417 kr
DEAL
Viking Pilsner Malt 25kg Krossad

Viking Pilsner Malt 25kg Krossad

Viking Pilsner Malt är gjord av vårkorn. Brötning och grobarhet är valda för att främja jämn groning och homogen modifiering. Den slutliga påluftstemperaturen i ugnen är vanligtvis 80–85°C. Pilsnermaltsmak brukar beskrivas som maltig, lätt nötig och söt. Bra malt för alla maltöl men det finns tillräckligt med aktivitet och karaktär för basmalt i många bryggtillämpningar.För alla sorters öl eller whisky. Färgen på Viking Pilsner Malt är låg. Kan användas som basmalt i princip alla typer av öl och ger en enzymrik mäsk.Viking Pilsner MaltInnehåll: 25kg krossad kornmaltFärg: 3 - 4,2 EBC (European Brewing Convention)Användning: Upp till 100% av maltnotan

399 kr
Viking Pale Ale Malt 25kg Krossad

Viking Pale Ale Malt 25kg Krossad

Viking Pale Ale Malt är gjord av vårkorn. Hög grad av modifiering främjar enkel bearbetning. Smaken bidrar speciellt till maltiga, söta och nötiga toner. Det är idealisk malt för ale och speciallager. Färgen hos Viking Pale Ale Malt är inte för stark, vilket gör den även lämplig för subtil färgkorrigering av vanliga lageröl.För alla sorters öl eller whisky. Färgen på Viking Pale Ale Malt är ganska låg. Användningsgrad upp till 100 %. Kan användas som basmalt i princip alla typer av öl och ger en enzymrik mäsk.Viking Pale Ale MaltInnehåll: 25kg krossad kornmaltFärg: 4 - 7 EBC (European Brewing Convention)Användning: Upp till 100% av maltnotan

429 kr
American Barleywine 8,5% Receptkit 20L

American Barleywine 8,5% Receptkit 20L

Receptkit 20-liter för att brygga ett gott Amerikanskt Barleywine. För dig som redan har bryggkit.

499 kr
Mängdrabatt! 449 kr/st vid köp av 2 eller fler
American Barleywine 8,5% Receptkit 10L

American Barleywine 8,5% Receptkit 10L

Receptkit 10-liter för att brygga ett gott Amerikanskt Barleywine. För dig som redan har bryggkit.

399 kr
Mängdrabatt! 349 kr/st vid köp av 2 eller fler
Classic English Barleywine 8,5% Receptkit 10L

Classic English Barleywine 8,5% Receptkit 10L

Receptkit 10-liter för att brygga en hel back klassiskt Engelskt barleywine. För dig som redan har bryggkit.

399 kr
Mängdrabatt! 349 kr/st vid köp av 2 eller fler
Classic English Barleywine 8,5% Receptkit 20L

Classic English Barleywine 8,5% Receptkit 20L

Receptkit 20-liter för att brygga ett klassiskt Engelskt Barleywine. För dig som redan har bryggkit.

499 kr
Mängdrabatt! 449 kr/st vid köp av 2 eller fler

Populära produkter

Kapsyler 75-pack Guld

Kapsyler 75-pack Guld

Gold 26mm kronkapsyler i 75-pack. Passar standardflaskor.

29 kr
Termometer Kemi 12"

Termometer Kemi 12"

Klassisk kemi- och bryggtermometer i glas. -10 till 110 grader celcius. 30cm lång.

29 kr
39 kr
DEAL
Alcotec 48 Pure Turbo Jäst

Alcotec 48 Pure Turbo Jäst

Alcotec 48 Turbo Yeast är förmodligen den mest sålda turbon i världen. Den är baserad på en "ren" jäststam som är en temperaturtolerant stam med hög alkoholhalt. Med den unika exakt sammansatta näringen, som innehåller kvävekällan, pH-regulatorn, spårmineraler, vitaminer och ett skumdämpande medel, är det den perfekta jästföreningen för att skapa en tvätt med hög alkoholhalt. Den har en "dubbel" användning, du kan antingen använda den för 20% (21% under speciella omständigheter) alkohol på 5-6 dagar, eller 14% på 48 timmar (därav namnet).Alkoholhalten bestäms helt enkelt av mängden socker du tillsätter i början. Alcotec 48 innehåller mineralabsorbenter för ultrarenhet. OBS! Brygden måste innehålla lagstadgad mängd frukt. Använd ej jäsrör. Vikt: 135g per påseInnehåll: Jäst, näringsämnen, vitaminer

35 kr
Jäsrör

Jäsrör

Jäsrör med vattenlås i plast som passar i jäskärlets gummigenomföring. Rördiameter 10mm. Utseendet kan variera.

11 kr
Mängdrabatt! 10 kr/st vid köp av 2 eller fler